Stoiximan Super League

Συμφωνία Παναθηναϊκού-Τελάντερ για τα οφειλόμενα

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης ο Παναθηναϊκός ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ράσμους Τελάντερ για τα χρήματα μίας δόσης που του οφείλει.

Ένα μέτωπο κλείνει... Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ράσμους Τελάντερ για την αποπληρωμή των χρημάτων που του οφείλει από μία δόση που δεν του έχει καταβληθεί.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας επικοινωνίας που υπήρξε σήμερα με τον δικηγόρο του Δανού κεντρικού αμυντικού. Σε αυτή οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε πολλά σημεία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα όταν και αναμένεται να σφραγιστεί η συμφωνία.

Βάσει αυτής, η πλευρά του παίκτη δεν θα απαιτήσει άμεσα τα χρήματα που της οφείλονται όπως και θα μπορούσε. Αντιθέτως θα περιμένει να της καταβληθούν βάσει του πλάνου που θα συμφωνηθεί.

Εάν δεν υπήρχε η θετική αυτή εξέλιξη ο Τελάντερ θα μπορούσε να κάνει ό,τι και ο Ταβλαρίδης απαιτώντας τα χρήματα της μιας δόσης που του οφείλει ο Παναθηναϊκός ή ζητώντας την τιμωρία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x