Stoiximan Super League

«Συμφωνία Στραματσιόνι – Παναθηναϊκού»

Και η έγκυρη ιταλική gazetta dello sport κάνει λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αντρέα Στραματσιόνι, τη στιγμή που από την πράσινη ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Από τη μια οι εν ελλάδι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνουν τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αντρέα Στραματσιόνι, μετά και το σημερινό ραντεβού του Λεωνίδα Βόκολου με τον Ιταλό, από την άλλη τα ιταλικά Μέσα που αναφέρουν ότι ο συμπατριώτης τους αναλαμβάνει το «τριφύλλι». Και δεν είναι ένα και δυο, αλλά πολλά…

Πιο πρόσφατη, η έγκυρη gazzetta dello sport, που έχει τίτλο στο ρεπορτάζ της: Στραματσιόνι, Παναθηναϊκός: «Κατέληξε σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο».

Το εν λόγω Μέσο τονίζει ότι «ο πρώην προπονητής της Ιντερ συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό» και προσθέτει πως: «Αυτός θα είναι ο επόμενος κυβερνήτης, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Αναστασίου».

Όπως γράφει η gazzetta, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως τα ασφάλιστρα και υπογραμμίζει και αυτή ότι ο «Στράμα» θα κάνει το ντεμπούτο το στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι τίποτα δεν είναι οριστικό, αφού για τον Παναθηναϊκό το θέμα Παούνοβιτς παραμένει ανοιχτό και όπως όλα δείχνουν θα συμφωνήσει με έναν εκ των δύο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x