Αγγλία

«Συμφώνησαν Τότεναμ και Ποκετίνο μέχρι το 2021»

Στην επέκταση του συμβολαίου του Μαουρίτσιο Ποκετίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα προχωρήσει η Τότεναμ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Στον πάγκο της Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 φαίνεται πως θα κάθεται ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για να επεκταθεί το συμβόλαιο του Αργεντινού τεχνικού, ενώ αναμένεται να υπάρξει και αύξηση των αποδοχών του, οι οποίες θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Premier League.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι αρχικά προφορική, αλλά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσει. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, τα χρήματα που θα λαμβάνει ετησίως ο 44χρονος τεχνικός θα αγγίζουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το νέο συμβόλαιο θα περιλαμβάνει κλιμακωτές αποδοχές στα επόμενα χρόνια.

Το εν λόγω ποσό, αυτή τη στιγμή δεν το παίρνει κανένας άλλος προπονητής στην Αγγλία και μόνο εάν ο Ζοσέ Μουρίνιο πάει στη Γιουνάιτεντ θα καρπώνεται περισσότερα χρήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x