Γαλλία

Συμφώνησε με Μαρσέιγ ο Παγέτ!

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα, ο μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ Ντιμίτρι Παγέτ, έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Αλλαγή πορείας στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αποφασίσει ο Ντιμίτρι Παγέτ, καθώς σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο έχει έρθει σε συμφωνία με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με το θέμα που φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της «L' Equipe», ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει δώσει την έγκρισή του στους Μαρσεγέζους ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει κάτοικος του γαλλικού Νότου.

Οι ιθύνοντες της «ΟΜ» έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον παίκτη όσον αφορά την διάρκεια του συμβολαίου του αλλά και το ύψος των αποδοχών του και αυτό που μένει είναι να τα βρει η Μαρσέιγ με την νυν ομάδα του ποδοσφαιριστή, τη Γουέστ Χαμ, έχοντας περιθώριο μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου.

inner

Ο σύλλογος της Ligue 1 έχει καταθέσει ήδη πρόταση που φτάνει τα 22 εκατομμύρια ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε από τους Λονδρέζους. Μετά την έγκριση του Παγέτ για σύναψη συνεργασίας, θεωρείται σίγουρο πως η Μαρσέιγ θα επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση, μιας και το κλαμπ άλλαξε πρόσφατα ιδιοκτησιακό καθεστώς και η νέα διοίκηση έχει αποφασίσει να επενδύσει αρκετά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση της ομάδας.

Την «αποκάλυψη» για την ενδεχόμενη αποχώρηση του γεννημένου στις 29 Μαρτίου του 1987 Γάλλου διεθνούς, έκανε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ Σλάβεν Μπίλιτς στην συνέντευξη Τύπου εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης των «σφυριών» με την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ, καθώς ο Παγέτ αρνήθηκε να αγωνιστεί πιέζοντας με αυτό τον τρόπο για την μεταγραφή, με τους διοικούντες του αγγλικού συλλόγου να βάζουν τον παίκτη στην «κατάψυξη» μέχρι νεοτέρας.

Ο Ντιμίτρι Παγέτ αγωνίζεται με τη Γουέστ Χαμ από το 2015, όταν και μεταγράφηκε από την ομάδα που σήμερα τον διεκδικεί, τη Μαρσέιγ, έχοντας φορέσει την λευκή φανέλα την διετία 2013- 2015, μετρώντας 72 συμμετοχές και βρίσκοντας 15 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όπως φαίνεται όμως θεωρεί πως αποχώρησε δίχως να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του, επιθυμώντας την επιστροφή του στη Μασσαλία.

Το σήριαλ «Παγέ» μόλις ξεκινά αλλά όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν, σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός..

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x