Ισπανία

Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα ο Μαρκίνιος!

Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα φέρεται να ήρθε ο Μαρκίνιος, όπως αποκαλύπτει το «goal.com». Πλέον, απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα αναζητά στόπερ ενόψει του καλοκαιριού και ο «εκλεκτός» φέρεται πως είναι ο Μαρκίνιος!

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «goal.com», οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο στόπερ για τους όρους του συμβολαίου του και πλέον το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουν με την Παρί Σεν Ζερμέν, για το κόστος της μεταγραφής του.

Βάσει του δημοσιεύματος, αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο 21χρονος στόπερ θα αμείβεται με 4.5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ θα πάρει και μπόνους ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με την Παρί εκπνέει το 2019, ενώ η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Τζιουλιάνο Μπερτολούτσι.

«Ο Μαρκίνιος ήταν ενοχλημένος που δεν έπαιξε βασικός κόντρα στη Σίτι, όπως ενοχλημένος είμαι και εγώ. Το θεώρησε προσβολή προς το πρόσωπό του, το ότι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι έπαιξε ένας παίκτης που βρισκόταν εδώ και δύο μήνες εκτός για εξωαγωνιστικούς λόγους και όχι αυτός. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το Champions League και μετά θα μιλήσουμε», είπε ο Ιταλός μάνατζερ στην «Equipe».

Πλέον, περιμένουμε να δούμε αν το δημοσιεύματα έχει βάση και η Μπαρτσελόνα αποκτήσει τον Μαρκίνιος, έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο μικροσκόπιό της εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια και θεωρείται από τους κορυφαίους αμυντικούς στην ηλικία του.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x