Γενικά

Συμπαίκτης με τον Τζαβέλλα ο Μανιάτης

Πάει Αλάνιασπορ ο Γιάννης Μανιάτης! Συμπαίκτης του Γιώργου Τζαβέλλα αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες ο διεθνής μέσος που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Μανιάτης.

Συμβόλαιο με την ομάδα της Τουρκίας, που έχει στο ρόστερ της ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο τον Γιώργο Τζαβέλλα, αναμένεται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες ο 31χρονος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο τον περασμένο Μάιο ύστερα από έξι μήνες παρουσίας στο Περιστέρι.

Ο πρώην χαφ των Ολυμπιακού και Πανιωνίου, που βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαλ Σκίμπε, από σεζόν όπου στο πρώτο μισό ήταν ουσιαστικά ανενεργός στους «ερυθρόλευκους», όπου έκανε μόλις δύο συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League. Τον περασμένο Ιανουάριο υπέγραψε στον Ατρόμητο, όπου έκανε 12 εμφανίσεις (οι δέκα ως βασικός), αλλά η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ανανεώθηκε.

Οι σχέσεις του με τον Γιώργο Τζαβέλλα, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο, πέρασαν κρίση, λόγω των όσων συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό τον Απρίλιο του 2014, αλλά κυρίως λόγω του επεισοδίου που σημειώθηκε ανάμεσα τους στην Εθνική. Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x