Stoiximan Super League

Συνάντηση ΕΠΟ-Σουπερλίγκας για τις πληρωμές των διαιτητών

Την Τρίτη (29/8) θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στην ΕΠΟ και τη Σουπερλίγκα, με κεντρικό θέμα τη μέθοδο καταβολής της αμοιβής των διαιτητών του φετινού πρωταθλήματος.

Συνάντηση μεταξύ των ιθυνόντων της ΕΠΟ αλλά και αυτών της Σούπερλίγκας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (29/8), όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του «Αποκάλυψη Τώρα» ο Άρης Ασβεστάς.

Στο τραπέζι θα τεθεί το θέμα της αποζημίωσης των διαιτητών της φετινής περιόδου. Σύμφωνα με το υπάρχον καταστατικό, οι πληρωμές των διαιτητών θα γίνονται μετρητοίς και με τραπεζική επιταγή πριν την έναρξη των παιχνιδιών με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας.Ο διαιτητής έχει το δικαίωμα αν δεν εξοφληθεί να μην ξεκινήσει το ματς, κάτι που ίσχυε πέρυσι στα παιχνίδια της Football League αλλά και στους αγώνες του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η FIFA βέβαια δεν βλέπει με ''καλό μάτι'' αυτή την διαδικασία και προτείνει οι πληρωμές να γίνονται μέσω της ΕΠΟ κάτι που συνέβαινε μέχρι την περσινή σεζόν, προκειμένου να αποφεύγεται η απευθείας επαφή των διαιτητών με τους υπευθύνους των συλλόγων.

Η ΕΠΟ δεν έχει αντίρρηση να παίξει τον ρόλο του… μεσάζοντα, ωστόσο θέλει να έχει τη δέσμευση των εκπροσώπων της Σούπερλιγκας πως οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται εγκαίρως και δεν θα παρατηρούνται οι καθυστερήσεις του παρελθόντος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x