Stoiximan Super League

Συνάντηση Παναθηναϊκού για Μολέδο – Όλα ανοικτά για τον Βραζιλιάνο

Έγινε χθες συνάντηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον δικηγόρο της Ιντερνασιονάλ, για το μέλλον του Μολέδο. Όλα ανοικτά στην υπόθεση. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο sportfm.gr.

Μπορεί οι μέρες να προχωρούν, αλλά οριστική κατάληξη στο θέμα του Ροντρίγκο Μολέδο δεν υπάρχει. Ο ίδιος έχει δώσει τα χέρια με την Ιντερνασιονάλ, έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη συμφωνία να αφορά τριετή συνεργασία, γι αυτό και είπε «όχι» στον ΠΑΟΚ μετά και την πρόταση που έγινε από τον δικέφαλο του βορρά, αλλά και το πρέσινγκ στον ίδιο τον Βραζιλιάνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες, στο περιθώριο του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, έγινε συνάντηση ανάμεσα σε άνθρωπο του Παναθηναϊκού και τον δικηγόρο της βραζιλιάνικης ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα.

Η συζήτηση, φυσικά, αφορούσε τη «μετακόμιση» του παίκτη στην Ιντερνασιονάλ. Αυτό που προκύπτει είναι ότι από το «τριφύλλι» δεν είναι ικανοποιημένοι με την προσφορά, η οποία, επί της ουσίας είναι μηδενική. Κι αυτό γιατί υπάρχουν οφειλές περίπου 300.000 ευρώ της ΠΑΕ στον Μολέδο, οι οποίες θα «πατσίσουν» με την πρόταση. Συνεπώς, αν από τον Παναθηναϊκό πουν το «ok» δε θα βάλουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους από την πώληση του, κατά γενική ομολογία, καλύτερου αμυντικού που αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Είναι πιθανό να γίνει μια νέα συνάντηση σήμερα, αλλά μετά και τη χθεσινή κουβέντα των δυο πλευρών, τα πάντα είναι ανοικτά! Η επιθυμία του Μολέδο είναι να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί. Ακόμη και το ενδεχόμενο παραμονής του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του είναι ορατό.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x