Stoiximan Super League

Συνάντηση κορυφής για μπάτζετ και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει συνάντηση με τους Λυμπερόπουλο-Ουζουνίδη, για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μπάτζετ και το σχεδιασμό.

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να ψάχνει επενδυτή για τον Παναθηναϊκό, αλλά θα τηρήσει μέχρι κεραίας τη δέσμευση του, ότι δεν αφήσει την ομάδα στο έλεος της.

Άλλωστε, μετά την πρώτη απογοήτευση μετά από όσα έγιναν στο παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ, έστειλε μήνυμα στους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη, ότι όσα συμφώνησαν για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό θα εφαρμοστούν κανονικά, ανεξάρτητα από το τι γίνεται σε διοικητικό επίπεδο.

Μετά λοιπόν την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας. Στη συνάντηση αυτή, «Λύμπε» και Ουζουνίδης θα ζητήσουν συγκεκριμένα νούμερα για το μπάτζετ, ώστε να «τρέξει» ο προγραμματισμός.

Εκτός από τις μεταγραφές, στον Παναθηναϊκό, προτεραιότητα αποτελούν οι αποδεσμεύσεις. Έξι ποδοσφαιριστές είναι στην πόρτα της εξόδου και ο Λυμπερόπουλος θέλει να τελειώνει με τις περιπτώσεις τους. Αυτοί είναι οι, Ρινάλντι, Ρέις, Χουχούμης, Τελάντερ, Μπουμάλ και Βλαχοδήμος.

Όσον αφορά τον τελευταίο, φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της γαλλικής Νιμ. Πρόκειται για την ομάδα στην οποία είχε παίξει δανεικός από τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο που παραμένει ερωτηματικό. Στο «τριφύλλι» αναμένεται να του κάνουν πρόταση μετά το τέλος των play off με συγκεκριμένες απολαβές. Αν δεχθεί την πρόταση θα παραμείνει, αλλιώς θα τελειώσει οριστικά από τους «πράσινους». Το όνομα του έχει ακουστεί για την Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά αυτό ακόμα είναι μόνο σενάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x