Ιταλία

«Συναντήθηκαν Γιουβέντους-Γιουνάιτεντ, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις»

Το ραντεβού ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Γιουνάιτεντ πραγματοποιήθηκε! Διαβάστε την πρόταση της Μάντσεστερ για Πογκμπά, τι ζητά η Γιούβε που δεν απέρριψε την προσφορά και τη θέση του παίκτη.

Το πρωινό ρεπορτάζ της ιταλικής έκδοσης του Sky Sports ήταν 100% έγκυρο, αφού πράγματι πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (19/7) η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση των ιθυνόντων της Γιουβέντους και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με θέμα τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, στη συνάντηση εκπρόσωπος της Γιούβε ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Τζιουζέπε Μαρότα, ο εκτελεστικός διευθυντής και αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Εντ Γούντγουορντ και φυσικά ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα.

Η προσφορά της Γιουνάιτεντ η οποία είναι και η βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων αγγίζει τα 101 εκατ. ευρώ, κάνοντας εκ προοιμίου πιθανή επίτευξη του deal την πιο ακριβή μεταγραφή στα χρονικά του ποδοσφαίρου, μετά την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η παρουσία του Μίνο Ραϊόλα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, είχε ως στόχο να γνωστοποιηθεί η πρόθεση του παίκτη που είναι να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, αφού όχι μόνο θέλει να αγωνιστεί στην Premier League με τη Γιουνάιτεντ, αλλά αυτομάτως ο μισθός σου υπερδιπλασιάζεται, με τον ιταλικό σταθμό «Mediaset» να αποκαλύπτει προσφορά συμβολαίου 15 εκατ. ευρώ ετησίως, συν άλλα 5 εκατ. για την εκμετάλλευση της εικόνας του Γάλλου.

Ακούγοντας αυτά τα νούμερα η Γιουβέντους συμμερίζεται απόλυτα την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει, ωστόσο από τη μεριά της δεν απέρριψε την πρόταση, αλλά αναμένεται να κάνει αντιπροσφορά μέσω της οποίας θα ζητά 120 εκατ. ευρώ συν μπόνους, που έχουν να κάνουν με την απόδοση του παίκτη.

Το σίγουρο είναι ότι η Γιουβέντους σκέφτεται πολύ σοβαρά να ενδώσει στην πίεση της Γιουνάιτεντ και τελικά να παραχωρήσει τον παίκτη, που σημειωτέον απέκτησε ως ελεύθερο από τη Μάντσεστερ.

Με άλλα λόγια, το απόλυτο deal…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x