Ελλάδα

Συναντήθηκαν Γραμμένος-Ελευθεριάδης

Οι διεκδικητές της προεδρίας της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και Δημήτρης Ελευθεριάδης συναντήθηκαν την Πέμπτη. Πιθανόν να γίνουν τον Ιούνιο οι εκλογές. Συζήτηση για το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Η κατάσταση ανάμεσα στους δύο διεκδικητές της προεδρίας της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου και Δημήτρη Ελευθεριάδη δείχνει να έχει εκτονωθεί κάπως.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι έδωσαν και οι δυο το «παρών» σε συνάντηση που είχε η «Επιτροπή των Ενώσεων». Όπως και οι κ.κ. Παναγιώτης Δημητρίου Περικλής Λασκαράκης, Μιχαήλ Τσιχριτζής.

Ο τελευταίος πρότεινε να υπάρξει συναίνεση και να κατέβει ένας υποψήφιος στις εκλογές, αλλά ο κ. Γραμμένος δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να γίνει, όπως αναφέρεται στη «Live Sport» και από την πλευρά του βγαίνει σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά εδώ και λίγο καιρό βάσει του πλάνου των FIFA-UEFA, οι εκλογές επρόκειτο να γίνουν στις 31 Μαΐου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται πλέον το σενάριο να διεξαχθούν τον Ιούνιο. Ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης ενημερώθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή για την πρόοδο του έργου της και του ζητήθηκε να προτείνει έναν δικηγόρο, που θα συμμετέχει στην επιτροπή νομικών της ΕΠΟ και θα αναλάβει την επεξεργασία και εκσυγχρονισμό του καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, ο κ. Γραμμένος τόνισε ότι δεν είναι θετικός και ότι δεν πρόκειται να δεχθεί η εκπροσώπηση των επαγγελματικών ομάδων στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ να είναι μεγαλύτερη του ενός τετάρτου του σώματος ώστε να μην μπορούν να μπλοκάρουν οποιαδήποτε καταστατική αλλαγή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x