Stoiximan Super League

Συναντήθηκε με Θεοδωρίδη ο Αλαφούζος!

Πολύωρη κουβέντα είχαν ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης (γιος του αντιπροέδρου του Σάββα) και ο Γιάννης Αλαφούζος και φαίνεται ότι «έσπασε» ο πάγος που υπήρχε ανάμεσά τους.

Με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, συναντήθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος τον περασμένο Μάρτιο στην Ελβετία, ύστερα από πρόσκληση του πρώτου.

Προ τριών μηνών περίπου ο γενικός γραμματέας της UEFA, ο οποίος πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, έλαβε πολλά συγχαρητήρια και ευχετήρια μηνύματα με την ανάληψη του νέου του πόστου και μέσα σε αυτούς που του έστειλαν ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Φαίνεται πως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να φτιάξουν οι σχέσεις των δύο και ο γιος του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη τον κάλεσε για να τα πουν. Λίγες ημέρες αργότερα, όταν και τα είπαν από κοντά, το κλίμα έγινε ακόμη καλύτερο βοήθησε ώστε να «σπάσει» ο πάγος που υπήρχε ανάμεσά τους, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Η συνάντησή τους δεν κράτησε λίγο. Δεν επρόκειτο για συνομιλία διάρκειας μισής ώρας, αλλά αρκετών ωρών, καθώς οι δύο ποδοσφαιρικοί παράγοντες συνέφαγαν και αντάλλαξαν απόψεις για πολλά θέματα και ενώ έχει φανεί εδώ και καιρό ότι έχουν άλλη οπτική σε διάφορα θέματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x