Ελλάδα

Σύναξη μπράβων, ένταση και αστυνομία στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ

Τρομερά πράγματα στις εκλογές της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, αφού βρίσκονται στον χώρο που γίνεται η διαδικασία πάνω από 50 μπράβοι, ενώ υπήρξε ένταση. Δεν έχουν αρχίσει ακόμη οι εκλογές!

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα διεξάγονται οι εκλογές της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Και αυτό γιατί στο χώρο που γίνεται η διαδικασία, έχει δημιουργηθεί ένταση, ενώ υπάρχουν πάνω από 50 μπράβοι στο σημείο.

Στον χώρο που διεξάγονται οι εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ υπάρχει πολύ μεγάλη ένταση, ειδικά από τη στιγμή που η παράταξη Γιαρένη (η οποία είναι με την πλευρά της «συμμαχίας») παρουσίασε τέσσερα πληρεξούσια, που δεν έγιναν δεκτά, αφού η αντίπαλη παράταξη παρουσίασε πληρεξούσια των ίδιων σωματείων με νεότερη ημερομηνία. Τελικά μόνο τα δύο εκ των τεσσάρων πληρεξουσίων κρίθηκαν νομότυπα.

Σε κάποια στιγμή η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με τον δικαστικό αντιπρόσωπο να καλεί την αστυνομία και να αναφέρει στους παρευρισκόμενους ότι θα σηκωθεί να φύγει χωρίς να διεξαχθούν εκλογές λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 6 μ.μ. που ξεκίνησε η διαδικασία, δεν είχε αρχίσει μέχρι τις 21:00 η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ένωσης, που θεωρείται κομβική για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x