Γενικά

Συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του ο Πάμπλο Αρμέρο (pic/vid)

Στη σύλληψη του Πάμπλο Αρμέρο για ξυλοδαρμό της συντρόφου του σε δωμάτιο ξενοδοχείου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του Μαΐάμι, με τον Κολομβιανό να πληρώνει την εγγύηση και να περιμένει τη δίκη!

Στη «τσιμπίδα» των αστυνομικών Αρχών του Μαΐάμι έπεσε ο διεθνής Κολομβιανός αμυντικός Πάμπλο Αρμέρο, ο οποίος συνελήφθη χθες (31/5) τα ξημερώματα για ξυλοδαρμό κατά της συντρόφου του και οδηγήθηκε στα κρατητήρια των τοπικών φυλακών.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου «Metropolitan Hotel» ενημέρωσε -έπειτα από καταγγελίες πελατών- πως ακούγονταν φωνές και κλάματα από το δωμάτιο όπου διέμενε ο Πάμπλο Αρμέρο με τη σύντροφό του.

Αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και βρήκαν τη γυναίκα με δάκρυα στα μάτια και με μια μεγάλη τούφα να λείπει από τα μαλλιά της. Ακολούθως πήραν καταθέσεις από τους δύο εμπλεκόμενους και προσήγαγαν τον Αρμέρο ως ύποπτο για ξυλοδαρμό.

«Ήμασταν έξω, πίναμε. Γυρίσαμε στο δωμάτιο και ήμασταν σε κατάσταση μέθης. Της ζήτησα να κόψει τα μαλλιά της, κάτι που έκανε», δήλωσε στους αστυνομικούς ο 29χρονος αριστερός φουλ μπακ της Ουντινέζε.

inner
Η σύντροφος του Πάμπλο Αρμέρο

«Μου ζήτησε να έρθουμε σε ερωτική επαφή, αλλά του είπα πως ήμουν κουρασμένη. Αυτό τον εξόργισε, τον εξαγρίωσε. Μου τράβηξε βιαίως ένα περιδέραιο που φορούσε, στη συνέχεια άρπαξε μια κουρευτική μηχανή και άρχισε να μου κόβει τα μαλλιά», υποστήριξε η γυναίκα.

«Γιατί να το κάνω αυτό;», ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε αν η ίδια επέτρεψε στον Αρμέρο να της κόψει τα μαλλιά, προσθέτοντας πως υπάρχει μια μακρά ιστορία ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ τους.

Ο Αρμέρο προσήχθη, οδηγήθηκε στα κρατητήρια του τμήματος και σήμερα αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε την εγγύηση ύψους περίπου 1.300 ευρώ. Πλέον, περιμένει να μάθει την ημερομηνία για την ακρόαση στο δικαστήριο, ενώ δεν αποκλείεται η εξέλιξη αυτή να τον «τελειώσει» από την Ουντινέζε.

Ο διεθνής μπακ βρισκόταν στο Μαΐάμι στο πλαίσιο του φιλικού της Κολομβίας με την Αϊτή (29/5, 3-1, ο Αρμέρο έμεινε στον πάγκο), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν από χρόνια έφθασε να θεωρείται από τα κορυφαία μπακ στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x