Ισπανία

Συνεπής αυτή τη φορά ο Ντεμπελέ

Φαίνεται να βάζει μυαλό ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που ήταν συνεπής και πήγε κανονικά στην προπόνηση, την επομένη του πανέμορφου γκολ που σημείωσε απέναντι στην Τότεναμ.

Μερικές ώρες μετά το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στο ματς της Μπάρτσα με την Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης, ο Ντεμπελέ φάνηκε συνεπής και πήγε στην προπόνηση.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ που έχει απασχολήσει, όχι με πάντα με θετικό τρόπο την επικαιρότητα των Καταλανών, φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να ρισκάρει άλλο την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη του αγώνα με την Τότεναμ, φάνηκε συνεπής στις υποχρεώσεις του, δίνοντας κανονικά το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας.

Τα μεταγραφικά σενάρια τον φέρνουν στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, για άμεσα μάλιστα, δηλαδή για το μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου, ωστόσο εκείνος έχει δηλώσει πως θέλει να παίξει μόνο με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Σίγουρα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του, αλλά τόσο η παρουσία του κόντρα στην Τότεναμ, όσο και το ότι εμφανίστηκε σε προπόνηση την επομένη του αγώνα με την Τότεναμ είναι μια…αρχή.

Θυμίζουμε πως ο Ντεμπελέ, μετά το εξαιρετικό παιχνίδι που πραγματοποίησε απέναντι στην Εσπανιόλ το Σάββατο, την Κυριακή πήγε στην προπόνηση με…δύο ώρες καθυστέρηση, δηλαδή επί της ουσίας, έφτασε όταν αυτή είχε τελειώσει.


Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x