Ιταλία

Συνεργασία Ιντερ - Φιορεντίνα για Κιέζα… με στόχο τη Γιουβέντους

Να μπλοκάρουν την μεταγραφή του Φεντρίκο Κιέζα στη Γιουβέντους θέλουν η Φιορεντίνα και η Ίντερ, με τους «βιόλα» να στέλνουν τον παίκτη στο Μιλάνο το 2020.

Την συνεργασία Ίντερ – Φιορεντίνα, προκειμένου να εμποδίσουν την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα από την Γιουβέντους, αποκαλύπτουν τα ιταλικά Μέσα.

Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία, ώστε ο 21χρονος εξτρέμ να μετακομίσει στο «Τζουζέπε Μεάτσα» το 2020 έναντι 70 εκατ. ευρώ. Αυτή η ασυνήθιστη συνεργασία αποτελεί μία αντίδραση στην πάγια, πλέον, τακτική των «μπιανκονέρι» να συμφωνούν πρώτα με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια να πιέζουν την ομάδα του για να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της.

Μένει, βέβαια, να δούμε και την αντίδραση του Ιταλού δεξιού μεσοεπιθετικού, καθώς τα έχει βρει, ήδη, σε όλα με τους ανθρώπους της «γηραιάς κυρίας». Μέχρι στιγμής πάντως ο νέος ιδιοκτήτης της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, έχει αρνηθεί κάθε προσφορά της Γιούβε, όντας ιδιαίτερα ενοχλημένος από την προαναφερθείσα τακτική.

Έχει ανοίξει, έτσι, ένα ακόμα κεφάλαιο σε αυτόν τον «ψυχρό πόλεμο» που μένεται ανάμεσα στους «τζιαλορόσι» και τους πρωταθλητές Ιταλιας αφού πρόσφατα διεκδίκησαν αμφότερες τον Ρομελού Λουκάκου, με τους Μιλανέζους να αναδεικνύονται νικητές. Ταυτόχρονα οι Πάουλο Ντιμπάλα και Μάουρο Ικάρντι βρίσκονται στην αντίστοιχη μεταγραφική λίστα της κάθε ομάδας, δίχως να φαίνονται ιδιαίτερα πρόθυμες να κάνουν τον οποιοδήποτε συμβιβασμό ώστε να αλλάξουν στρατόπεδα οι δύο Αργεντίνοι.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιουρούκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x