Ισπανία

Συνεχίζει να πιέζει για Παουλίνιο η Μπαρτσελόνα

Μπορεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει η υπόθεση του Νεϊμάρ, οι Καταλανοί προσπαθούν να εντάξουν τον 28χρονο μεσοεπιθετικό στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα δεν το βάζει κάτω μετά τις αρνητικές απαντήσεις που εισέπραξε από την κινεζική Κουανγκτσόου Έβεργκραντ και επιμένει για την απόκτηση του Παουλίνιο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει την καταλληλότερη λύση και την έχει βρει στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου. Η υπόθεσή του, πάντως, παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο ίδιος ο παίκτης έχει βάλει τον μάνατζέρ του να πιέσει τους Κινέζους, ώστε να μπορέσει να πάρει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα.

Η κινεζική ομάδα δεν θέλει να δώσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς βρίσκεται στη μέση της σεζόν και απομένουν 12 παιχνίδια για τη λήξη του πρωταθλήματος, ενώ βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Champions League Ασίας.

Την ίδια ώρα, έχει κλείσει η κινεζική μεταγραφική περίοδος και δεν θα μπορούσαν να βρουν τον αντικαταστάτη του Παουλίνιο σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να θέλει να τον αποκτήσει τώρα, αλλά το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Γενάρη. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν πάλι προσφορά στην ομάδα από την Κίνα, με το ποσό να φτάνει κοντά στα 25 εκατ. ευρώ. Ο Παουλίνιο άφησε την Τότεναμ για να μετακομίσει στην Κίνα το 2015 και τώρα επιθυμεί την επιστροφή του στα γήπεδα της Ευρώπης, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x