Super League 2

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Κασμερίδης

Στην ενδέκατη ανανέωση συμβολαίου κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού προέβη ο ΟΦΗ, καθώς ο Αλέξης Κασμερίδης υπέγραψε για ένα έτος.

Παραμένει στον ΟΦΗ ο Αλέξης Κασμερίδης. Ο 30χρονος τερματοφύλακας αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τον σύλλογο της Κρήτης και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και πρόκειται για την ενδέκατη ανανέωση συνεργασίας εν όψει της νέας σεζόν. Θα αποτελέσει τριάδα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια μαζί με τους Κώστα Δάφκο και Γιάννη Δερμιτζάκη.

Η ανακοίνωση

Ο Αλέξης Κασμερίδης είναι η 11η ανανέωση του ΟΦΗ, απο το ρόστερ της ομάδας, που κέρδισε την άνοδο στην Football league.

O 30χρονος γκολκήπερ θα πλαισιώσει τους τερματοφύλακες του ΟΦΗ Κώστα Δάφκο και Γιάννη Δερμιτζάκη.

Ο Κασμερίδης, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για συνεργασία ενός έτους και θα βρίσκεται τη Δευτέρα (18/7) στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Με την παραμονή του Αλέξη Κασμερίδη, ο ΟΦΗ έφτασε στις 11 ανανεώσεις, καθώς έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν στον ΟΦΗ και οι Χαντί, Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός.

Ενώ, έχουν γίνει και 6 μεταγραφές με τους Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδη, Μάνο και Ογκμποε, να έχουν ήδη συμφωνήσει με την κρητική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x