Σκωτία

Συνεχίζει τα ρεκόρ η Σέλτικ

Απτόητη συνεχίζει τα ρεκόρ στη Scottish Premier η Σέλτικ, επικρατώντας 2-0 της Μάδεργουελ στο «Σέλτικ Παρκ» για την 25η αγωνιστική και έφτασε τις 24 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Σέλτικ νίκησε 2-0 τη Μάδεργουελ σε χαλαρούς ρυθμούς στη Γλασκώβη για την 25η αγωνιστική της Scottish Premier και έφτασε τις 24 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, καταρρίπτοντας νέο σχετικό ρεκόρ στη διοργάνωση και φτάνοντας στο +27 από τη δεύτερη Αμπερντίν, που έχει ένα ματς λιγότερο και υπάρχει η πιθανότητα να μειωθεί στο -24 η διαφορά την Κυριακή στη χειρότερη περίπτωση για τους «καθολικούς».

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο +3 από τις θέσεις των πλέι άουτ.

Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς ήταν σαφώς ανώτεροι και «καθάρισαν» με τα γκολ των Ντεμπελέ και Φόρεστ από το πρώτο ημίχρονο.

Η σύνθεση της Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Μπογιάτα, Σιμούνοβιτς, Τίρνι, Μπιτόν (83’ ΜακΓκρέγκορ), Μπράουν, Φόρεστ, Χέντερσον (46’ Αρμστρονγκ), Σινκλέρ, Ντεμπελέ


Δυσκόλεψε την υπόθεση εξόδου στο Europa League η Χαρτς, παραχωρώντας 1-1 στην ουραγό Ινβερνές και έμεινε προσωρινά στο -5 από την τρίτη θέση και τη Ρέιντζερς, δίνοντας ελπίδες παραμονής στους φιλοξενούμενους.

«Άλωσε» την έδρα της Ρος Κάουντι η Σεν Τζόνστον, νικώντας τη με 2-1, παραμένοντας κοντά στις προνομιούχες θέσεις και άφησε τους γηπεδούχους στο +3 από τη ζώνη των πλέι άουτ.

Άνετα νίκησε 2-0 εντός έδρας η Πάρτικ την προτελευταία Χάμιλτον και την άφησε σταθερά σε περιπέτειες.



Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18/2
Πάρτικ Θιστλ - Χάμιλτον 2-0
(68', 79' Ντούλαν)

Χαρτς - Ινβερνές 1-1
(64' Τζουμ / 24' Τρεμάρκο)

Σέλτικ - Μάδεργουελ 2-0
(34' πεν. Ντεμπελέ, 41' Φόρεστ)

Ρος Κάουντι - Σεντ Τζόνστον 1-2
(73' Κουράν / 31' Μακλίν, 90+1' Κέιν)

Κυριακή 19/2
Κιλμάρνοκ - Αμπερντίν (15:00)

Νταντί - Ρέιντζερς (17:15)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x