Stoiximan Super League

«Φoρτσάρει» η Ξάνθη ενόψει Super League

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στη Super League συνέχισε η Ξάνθη σήμερα το πρωί. Στις 18:00 η παρουσίαση νέων παικτών και η συνέντευξη τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίσει η Ξάνθη την προετοιμασία της, ενόψει της νέας σεζόν στη Super League, παρόλο που είναι αβέβαιο το πότε θα ξεκινήσει τελικά το νέο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, με έμφαση στις ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και στο passing game. Κανονικά προπονήθηκε και ο Αντώνης Ράνος, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε.

Σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστούν οι νέοι παίκτες τη Ξανθιώτικης ομάδας και θα ακολουθήσει η Συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου προπονητή.

Η ανακοίνωση

«Και την Τετάρτη το πρωί η ξανθιώτικη ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της για την 1η αγωνιστική της φετινής Super League. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές πριν τις 09:00 ήταν στο προπονητήριο της ομάδας και μετά τις προσωπικές ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, στην συνέχεια πάτησαν το γρασίδι για την καθιερωμένη προθέρμανσή τους. Ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και passing game στο ξεκίνημα και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε υποομάδες ακολουθώντας τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου σε θέματα τακτικής. Ο Αντώνης Ράνος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Το απόγευμα στις 18:00 στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet θα παρουσιαστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας ενώ στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x