Stoiximan Super League

Συνεχίζει το ατομικό ο Τσόρι

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς… Πανιωνίου και πρεμιέρας στη φετινή Σούπερ Λίγκα, με τον Μάρκο Σίλβα να μην είχε στη διάθεσή του τον Τσόρι, ο οποίος ακολούθησε ατομικό.

Αρχίζει η… σεζόν! Από τη Δευτέρα (17/8) οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν σε… ρυθμούς Σούπερ Λίγκας και πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, με τον Μάρκο Σίλβα να είχε ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο.

Στα θετικά είναι η κατάσταση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος μετά και τη συμμετοχή που είχε στο φιλικό με τη Νέων, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες.

Αντίθετα, ο Τσόρι Ντομίνγκες μπορεί να ανεβάζει ρυθμούς, ωστόσο ακόμα δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει φουλ πρόγραμμα και έτσι συνέχισε το ατομικό του.

Από ‘κει και πέρα, οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας δούλεψαν πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μάρκο Σίλβα έβαλε στο πρόγραμμα τα τελειώματα των φάσεων, με σουτ από τον άξονα και σέντρες από τις πτέρυγες.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα συνεχιστεί με μία πρωινή προπόνηση (09:00) την Τρίτη (18/8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x