Γ' Εθνική

Συνεχίζει το… κυνήγι ο Άρης

Ο Άρης έκανε το αυτονόητο, νίκησε δηλαδή με σκορ 3-0 τον Έβρο Σουφλίου και είναι μόνος δεύτερος στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κυνηγώντας τον Πανσερραϊκό που έχει έναν πόντο παραπάνω.

Στο κυνήγι του Πανσερραϊκού που νίκησε 1-0 στην Καβάλα παραμένει ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» χρειάστηκαν ένα ξέσπασμα προς το τέλος του ημιχρόνου για να «καθαρίσουν» τον Έβρο Σουφλίου του οποίου επικράτησαν με σκορ 3-0.

Στο 41’ ο Καπνίδης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σαμαράς με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις όταν μετά από σέντρα του Σταυρόπουλου ο Ν' Λουντούλου δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σωστά, ενώ νωρίτερα προσπάθεια του Νάκα σταμάτησε στο δοκάρι.

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, την οποία μέχρι τώρα μοιραζόταν με την Καβάλα και στο -1 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας (46’ Φερνάντες), Λιόνης, Σανιά, Καλογέρης, Ν΄Λουντούλου, Σουνάς (72’ Νάκας), Πόι, Καπνίδης (89’ Σταυρόπουλος).

Στον πάγκο: Λιόλιος, Μπαϊμάκης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης.

Εβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Τσαπάνης, Αβογιάν, Μεμέτ, Εφραιμίδης, Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Τοπούζης (73’ Αμέτ).

Στον πάγκο: Αντωνιάδης, Μάτεβ, Γωνιάδης, Βογιατζής, Γαβανάς, Λαμπερνάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x