Stoiximan Super League

Συνεχίζει τον πόλεμο κατά της «Αγια-Σοφιάς» ο Βασιλόπουλος

Με στόχο να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, ο Άρης Βασιλόπουλος θυμήθηκε ότι πρέπει να γνωμοδοτήσει για τη ΜΠΕ της υπογειοποίησης, ζητώντας παράταση της προθεσμίας!

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» προς την ΑΕΚ από τον Άρη Βασιλόπουλο!

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, με προφανή σκοπό να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο τα έργα για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», θυμήθηκε πως πρέπει να γνωμοδοτήσει για την ΜΠΕ της υπογειοποίησης, ζητώντας παράταση της προθεσμίας.

Συγκεκριμένα, η περιφέρεια Αττικής είχε ανακοινώσει στις 15 Ιουλίου ότι δύο ημέρες αργότερα (17/7) θα ξεκινούσε η δημόσια διαβούλευση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της υπογειοποίησης και θα είχε ημερομηνία ολοκλήρωσης τις 4 Σεπτεμβρίου. Λίγες ημέρες μετά, στις 20 Ιουλίου, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας είχε ενημερωθεί εγγράφως για την προθεσμία και κλήθηκε να καταθέσει την γνωμοδότησή του.

Αφού αρχικά ο δήμαρχος ήταν… άφαντος, θυμήθηκε μετά από 40 ημέρες να ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ανάγκη να συγκληθούν τα όργανα ώστε να γνωμοδοτήσει γα τη ΜΠΕ της υπογειοποίησης, τρεις ημέρες πριν λήξει η προθεσμία, δηλαδή στις 1 Σεπτεμβρίου. Κατέθεσε δε, αίτημα για παράταση της διαβούλευσης, κάτι που είχε κάνει και με την ΜΠΕ του γηπέδου.

Βέβαια, η οποιαδήποτε καθυστέρηση στα έργα υπογειοποίησης δεν στέκεται εμπόδιο στην ΑΕΚ και στην κατασκευή του γηπέδου της. Τα έργα έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να σταματήσουν!

Ωστόσο, από τις κινήσεις του Άρη Βασιλόπουλου γίνεται σαφές πως ο δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας -στοχεύοντας ακόμη και σε παράπλευρα έργα- δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει τον πόλεμο προς τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x