Stoiximan Super League

Συνεχίζει ως έχει ο Απόλλων εκτός αν…

Στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν βρήκαν αυτό που ήθελαν για την κορυφή της επίθεσης, ωστόσο δεν αποκλείεται εάν εντοπίσουν κάτι το εξαιρετικό τις επόμενες ημέρες να… ψαχτούν!

Συνεχίζει ως έχει ο Απόλλων Σμύρνης!

Οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας δεν κατάφεραν να βρουν αυτό που ήθελαν τις τελευταίες ημέρες για την κορυφή της επίθεσης. Το είχαν πει εξ άλλου πως θα προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή, μόνο αν έβρισκαν κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να προσφέρει άμεσα.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και οι «κυανόλευκοι» θα πορευτούν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος με τους Έλι Ελμπαζ και Γκονζάλο Καστιγέχος. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως αν δει κανείς τα πράγματα ποσοτικά-αριθμητικά και βάσει των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν για την κορυφή της επίθεσης, ο Απόλλων έχει πλέον έναν λιγότερο στο ρόστερ καθώς αποδεσμεύτηκε από πολύ νωρίς ο Λινέλ Κιταμπάλα χωρίς να έχει βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης.

Σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις, όπου αποχώρησαν ποδοσφαιριστές αντικαταστάθηκαν. Ο Βαλλιάνος έφυγε, ήρθε ο Ναδάλες. Ο Στάθης πήρε τη θέση του Ντάσιου, ο Ζησόπουλος του Μπιτζιμίν, ο Ντεβέσα του Μπαμπιάρζ, ο Αλίβοντιτς του Μάατσι και ο Τσουκαλάς ήρθε σαν έξτρα λύση. Μόνο αυτή του Κιταμπάλα δεν αναπληρώθηκε!

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, πάντως, εφόσον βρεθεί κάποια πολύ καλή περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά τις ερχόμενες ημέρες, οι άνθρωποι του Απόλλωνα να… ψαχτούν!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x