Stoiximan Super League

Συνεχίζει χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, που για ακόμα μια μέρα είδε τους πάντες να προπονούνται εν όψει του δεύτερου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό, με στόχο φυσικά την ανατροπή του 2-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση φυσικά τον Γιάννη Μυστακίδη, και βάσει αυτών να προσαρμόζει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση για τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ:

«Σε δύο μέρες ο ΠΑΟΚ δίνει έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της σεζόν. 90 λεπτά που θα κρίνουν αν θα παραμείνει μέσα σ’ έναν από τους στόχους του. 90 λεπτά στα οποία θα έχει τη δυνατότητα ν’ ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, απαραίτητη είναι η σωστή προετοιμασία. Αγωνιστική και ψυχολογική. Οι δύο τομείς λειτουργούν συμπληρωματικά κι εξίσου καταλυτικά. Ο Βλάνταν Ίβιτς το γνωρίζει πολύ καλά και δουλεύει και στα δύο παράλληλα.

Όταν όμως ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος της σφυρίχτρας, είναι ώρα για ιδρώτα στο γήπεδο. Η προπόνηση της Τρίτης (25.04) πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, δεν ήταν υψηλής έντασης και αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Το σημαντικό για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Γιάννη Μυστακίδη που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκτάσταση της ρήξης χιαστών.

Την Τετάρτη (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και πάλι στην Τούμπα κι εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά τα πρώτα 15’ μέσα από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x