Stoiximan Super League

Συνεχίζονται οι συζητήσεις Ατρόμητου-Παναθηναϊκού για Κιβρακίδη

Σε καλό κλίμα προκειμένου να βρεθεί μία λύση που να αφήνει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό για τον Κυριάκο Κιβρακίδη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κυριάκου Κιβρακίδη και να φοράει ο νεαρός δεξιός μπακ από τη νέα σεζόν τα «πράσινα».

Σε αντίθεση με την πληροφόρηση των τελευταίων ωρών, οι δύο πλευρές δεν έχουν φτάσει ακόμα σε συμφωνία σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος και σημαντικό ρόλο στο να βρεθεί η «χρυσή» τομή είναι να επιστρέψει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, που βρίσκεται εκτός Ελλάδας για προσωπικούς λόγους και να καθίσουν οι δύο πλευρές στο ίδιο τραπέζι για απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις.

Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι και οι δύο πλευρές προσδοκούν σε συμφωνία, καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί και επιθυμία του ποδοσφαιριστή, που νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα, αυτή τη στιγμή υπάρχει στασιμότητα, αφού και ο παίκτης βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής στην Αυστραλία, ωστόσο τα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, από πλευράς Περιστερίου διαψεύδεται οποιαδήποτε κρούση από πλευράς «Ένωσης».

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x