Stoiximan Super League

Συνεχίζονται τα απίστευτα στην ΕΠΣ Χανίων: Ο πρώην πρόεδρος του Πλατανιά είναι μέλος του… ΑΟΧ

Τελειωμό δεν έχουν οι παλινωδίες στην ΕΠΣ Χανίων. Μετά τις καταγγελίες για εκβιασμούς αποκαλύφθηκε ότι ο Στέλιος Βαρουξάκης (πρώην πρόεδρος του Πλατανιά και υποψήφιος στις εκλογές) είναι μέλος του ΑΟΧ

Το μεσημέρι της Κυριακής, η παράταξη του Στέλιου Βαρουξάκη βρέθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων για να καταθέσει τις υποψηφιότητες της για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 12 Αυγούστου.

Τα πάντα κυλούσαν ομαλά έως την στιγμή που χρειάστηκε ο δικηγόρος του συνδυασμού του Στέλιου Βαρουξάκη για να δοθεί ένα αντίγραφο από το πρωτόκολλο των εγγράφων των υποψηφιοτήτων.

Έπειτα, τα πράγματα άρχισαν να εκτραχύνονται όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων δεν έκανε δεκτό το φάκελο του ΑΟ Χανιά, γεγονός που έφερε για μια ακόμα φορά την παρέμβαση του δικηγόρου του κ. Βαρουξάκη, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να τον παραλάβουν και αφού εξεταστεί να γίνει δεκτός ή να απορριφθεί. Από την στιγμή που δεν γινόταν δεκτός, κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν.

inner

Τελικά ο φάκελος παραδόθηκε και σε αυτόν μέσα υπήρχε η υποψηφιότητα του κ. Στέλιου Βαρουξάκη (πρώην πρόεδρος του Πλατανιά) ο οποίος εμφανίζεται ως μέλος του ΑΟ Χανιά από 3/7 2015! Κάτι που προξένησε έκπληξη, καθώς Πλατανιάς και ΑΟ Χανιά έχουν μια άτυπη κόντρα τα τελευταία χρόνια ενώ ο ίδιος ως παίκτης έχει φορέσει την φανέλα και των δυο ομάδων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο κ. Βαρουξάκης έχει επίσης καταθέσει υποψηφιότητα τόσο με τον ερασιτέχνη Πλατανιά, όσο και με την ομάδα της Σπάθας.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x