Stoiximan Super League

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για ΠΑΟΚ και Σολδάνο

Νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή συνεχίζουν την υπόθεση της μεταγραφής του Φράνκο Σολδάνο στον ΠΑΟΚ.

Η ιστοσελίδα «El Litoral» αναφέρει πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τον 23χρονο επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε, ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

«Σε ένα μήνα, η Ουνιόν θα έχει πάνω στο τραπέζι την πρόταση αγοράς, παρακολουθούμε τον Σολδάνο, μένει μόνο η έγκριση του τεχνικού διευθυντή. Πηγαίνουμε στην Αργεντινή για τον Σολδάνο», φέρεται να είπε άνθρωπος του «Δικεφάλου» στους Αργεντινούς, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, ο ΠΑΟΚ γνωρίζει όλα τα στοιχεία γύρω από τον ποδοσφαιριστή, ήτοι πως έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Ουνιόν και πως δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς του. Για τον Σολδάνο, υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά ο ίδιος θέλει να «μετακομίσει» σε ομάδα του εξωτερικού.

«Στο περιβάλλον του Φράνκο, ξέρουν ότι η αποχώρησή του στη μέση της σεζόν είναι αδύνατη. Επειδή η Ουνιόν έχει "κενό" μέχρι τον Δεκέμβριο στους επιθετικούς για να τον αντικαταστήσει. Και δεύτερον, γιατί πάντα σκέφτεται μια πώληση στο εξωτερικό», τόνισε άνθρωπος του περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x