Αγγλία

Συνεχίζονται τα σενάρια για Λίβερπουλ και Ταλίσκα

Η περίπτωση του μέσου της Μπενφίκα, Άντερσον Ταλίσκα, επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, με τη Λίβερπουλ να εμφανίζεται αυτή τη φορά πολύ κοντά στην απόκτηση του, σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα.

Κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Άντερσον Ταλίσκα από τη Μπενφίκα εμφανίζεται η Λίβερπουλ, βάσει των όσων υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo». Ο Βραζιλιάνος φορ αναμένεται να πουληθεί για ένα ποσό κοντά στα 23 με 25 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή αξιώνει η Μπενφίκα για τον παίκτη.

Ενδιαφέρον για τον Ταλίσκα είχε εκδηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες η βρετανική ομάδα, χωρίς όμως να προχωρά τότε η περίπτωση του. Το γεγονός ότι ο 22χρονος επιθετικός μέσος δεν είχε αρκετές συμμετοχές με την εθνική του ομάδα τα δυο τελευταία χρόνια, δυσκόλευε την άδεια εργασίας που είναι απαραίτητη για όσους ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν στο Νησί.

Σύμφωνα πάλι με την «O Jogo», ο Ταλίσκα μοιάζει στους ανθρώπους της Λίβερπουλ ως μια καλή προοπτική για το μέλλον παρά ως παίκτης που μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά τώρα στην ομάδα. Στη Μπενφίκα πέρυσι άφησε άριστες εντυπώσεις, καθώς μέτρησε 21 συμμετοχές (και 3 γκολ) και έπαιξε και σε αρκετά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x