Stoiximan Super League

Συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα Μαλεζάς και Ρουσκουσέδα

Χωρίς τους Μαλεζά και Ρουσκουσέδα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού, ωστόσο τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς.

Με δύο μικροπροβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται οι προπονήσεις του Παναιτωλικού, ωστόσο καμία από αυτές δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο τεχνικός της ομάδας, Λιονέλ Πόντες, δεν έχει στη διάθεσή του τους Στέλιο Μαλεζά και Σεμπαστιάν Ρουσκουσέδα, καθώς ο πρώτος αντιμετωπίζει ακόμα πόνους από την προπόνηση της Πέμπτης ενώ ο δεύτερος παραμένει εκτός όπως και τις προηγούμενες μέρες.

Στόχος του τεχνικού τιμ είναι να ανεβάσουν σταδιακά ρυθμούς μέσω του ατομικού προγράμματος που ακολουθούν και να μπουν από τη Δευτέρα στις προπονήσεις.

Το δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει:

«Προθέρμανση με ασκήσεις συντονισμού και ισορροπίας, άσκηση κατοχής μπάλας, άσκηση επιθετικής ανάπτυξης και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν ο Μαλεζάς και ο Ρουσκουσέδα. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 8.00 το πρωί στο Emileon».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x