Stoiximan Super League

Συνεχίζουν να… φλερτάρουν ΑΕΚ-Αραούχο

Σε ανοιχτή γραμμή -με την ελπίδα αμφότερων να ξανασυναντηθούν- παραμένουν ΑΕΚ και Αραούχο. Οι δυο πλευρές τα λένε διακριτικά, την ώρα που φέρεται να ξεκίνησε νέος κύκλος επαφών με της Λας Πάλμας.

Κάτι παραπάνω από ζωντανό παραμένει το θέμα του Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ.

Μπορεί η «Ένωση» να έχει κινηθεί εξαιρετικά στις μεταγραφές και να έχει κλείσει όλα της τα κενά, ωστόσο η υπόθεση του Αργεντινού εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται ως το… κερασάκι στην τούρτα.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Sportday», οι δυο πλευρές παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή, ενώ ο Αραούχο φέρεται να στέλνει διαρκώς μηνύματα μέσω τρίτων και κοινών γνωστών σε ανθρώπους της ομάδας ότι θέλει να επιστρέψει.

Κάτι άλλωστε που δείχνει ξεκάθαρα και στα social media, διατηρώντας όλες του τις φωτογραφίες κιτρινόμαυρες και ποστάροντας ανάμεσα σε άλλα, πόζα της μικρής του αδερφής με φανέλα της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα στην πλευρά της «Ένωσης» κρατούν στάση αναμονής και σεβόμενοι τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν χτίσει με τη Λας Πάλμας από τις υποθέσεις Λόπες και Λιβάια, δεν κάνουν κάποια κίνηση μέχρι να ξεκαθαριστεί το μέλλον του Αραούχο.

Ωστόσο την Πέμπτη υπήρξε έντονη φημολογία για νέο κύκλο επαφών με την ΑΕΚ, στον οποίο μάλιστα η Λας Πάλμας φέρεται να γνωστοποίησε στους «κιτρινόμαυρους» την πρόθεση να τους παραχωρήσει τον Αραούχο έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x