Stoiximan Super League

«Σύννεφα» για Κασναφέρη στον Απόλλωνα!

Ο κάκιστος μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού και η απογοητευτική πορεία της ομάδας, είναι δύο από τους λόγους για τους οποίους στον Απόλλωνα Σμύρνης υπάρχει... γκρίνια για τον Γιώργο Κασναφέρη!

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθεται τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Κασναφέρης!

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης δεν πρέπει να νιώθει ιδιαίτερα άνετα καθώς βλέπει την γκρίνια προς το πρόσωπό του να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Και δεν είναι μόνο ο κόσμος της Ελαφράς Ταξιαρχίας που δεν τον θέλει στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα στον Απόλλωνα υπάρχει δυσαρέσκεια (εντός της ομάδας) για τον πρώην διαιτητή, στον οποίο καταλογίζουν αρκετά πράγματα τη φετινή σεζόν. Ένα από αυτά είναι ο κάκιστος μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού. Και μπορεί σε αυτόν να έβαλαν και το... χεράκι τους τόσο ο Γιώργος Τσέλιος, που είναι επίσης υπεύθυνος για τις μεταγραφές, όσο και ο πρώην προπονητής, Άκης Μάντζιος, αλλά ο Κασναφέρης ήταν αυτός που είχε τον πρώτο λόγο και ήταν υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις.

Η διοίκηση έκανε όλα τα θελήματα του τεχνικού τιμ, τους έδωσε ένα καλό μπάτζετ και το πέταξαν στα... σκουπίδια! Αποκτήθηκαν 18 ποδοσφαιριστές (!), εκ των οποίων λίγοι έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγουν ξανά στην αγορά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι άνθρωποι του Απόλλωνα και να ψάξουν να «μπαλώσουν» τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού, ενώ αποφάσισαν να διώξουν και αρκετούς παίκτες από την ομάδα.

Μόνο που προς το παρόν λίγοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για τον οποίο υπήρχε εκνευρισμός για τον Κασναφέρη. Δεν κατάφερε να βρει άκρη με αρκετούς παίκτες που δεν υπολογίζονταν και έχουν παραμείνει ακόμη στην ομάδα, «βαραίνοντας» το ρόστερ.

Σε όλα αυτά συνυπολογίζεται και η απογοητευτική πορεία της ομάδας. Μετά το πέρας 16 αγωνιστικών οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μόλις έναν βαθμό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 12 βαθμούς, ενώ αγνοούν τη νίκη από τον Νοέμβρη! Λογικό εν μέρει, όταν αρκετές μεταγραφές δεν έχουν βγει και αναγκάζονται συγκεκριμένοι παίκτες να τραβήξουν το... κουπί στη σεζόν!

ΥΓ. Στην Ριζούπολη υπάρχει μια φήμη τις τελευταίες ημέρες πως υπήρχαν σκέψεις απόλυσης για ορισμένα άτομα μέσα από την ομάδα, είτε από την ΠΑΕ είτε από το τεχνικό επιτελείο (σσ. δεν εννοούμε φυσικά τον προπονητή ή κάποιον άνθρωπο από το τιμ του) αλλά τις πήραν πίσω τελευταία στιγμή...

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x