Super League 2

Σύννεφα πάνω απ’ την «Αγιά-Σοφιά»!

Περισσότερο μπέρδεψε παρά ξεκαθάρισε την θέση του το ΥΠΕΚΑ σχετικά με την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ. Στην συνάντηση των δύο πλευρών δεν βγήκε άκρη και ορίστηκε νέο ραντεβού παρουσία του δήμου!

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά πως στην προσπάθεια της ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια το ΥΠΕΚΑ θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν δέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη για το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στο ραντεβού για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» παραβρέθηκαν οι Αλέξης Αλεξίου (Πρόεδρος Ερασιτεχνικής), Βαγγέλης Ασλανίδης (Πρόεδρος της ΠΑΕ) και Δημήτρης Ανδριόπουλος (πρότζεκτ μάνατζερ του έργου), ωστόσο, δεν βρήκαν τον Γιάννη Τσιρώνη στο γραφείο του, τον οποίο εκπροσώπησε τελικά ο Κώστας Διάκος.

Τα πράγματα που άκουσαν στην «Ένωση» από τον νομικό σύμβουλο του Υπουργείου όχι μόνο δεν ήταν αυτά που περίμεναν, αλλά τους ξάφνιασαν κιόλας.

Συγκεκριμένα ο κ.Διάκος υποστήριξε πως η κατασκευή του γηπέδου μπορεί να γίνει ακόμη και στα 26 στρέμματα (η έκταση που ανήκε στην ΑΕΚ πριν την ψήφιση του νόμου για την «Αγιά-Σοφιά»), πράγμα που συμφωνεί με την θέση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Στην τοποθέτησή του αυτή δε, υπογράμμισε πως η άποψή του στηρίζεται σε πόρισμα εταιρίας από την Αγγλία και το Βέλγιο. Βέβαια, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν για ακόμη μία φορά πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι εφικτό, καθώς θα το είχαν εντοπίσει από τις πρώτες κιόλας μελέτες που είχαν κάνει σχετικά με το πρότζεκτ του γηπέδου.

Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ήταν το γεγονός πως η πλευρά του Υπουργείου άφησε να εννοηθεί πως ο νόμος για την «Αγιά-Σοφιά» δεν αποκλείεται ακόμη και να καταργηθεί!

Η συνάντηση έληξε με τις δύο πλευρές να μην βρίσκουν κανένα σημείο επαφής, ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί νέο ραντεβού την επόμενη Δευτέρα (30/3), όπου θα παραστεί τόσο ο Υπουργός, όσο και ο δήμαρχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x