Euro 2016

Συνολικά 16 συλλήψεις για το Ιταλία-Κροατία

Στη σύλληψη 16 Κροατών οπαδών προχώρησε η αστυνομία της Ιταλίας μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του μεταξύ τους ματς. Συγνώμη ζήτησε ο Κόβατς. «Είναι ντροπή», είπε ο Μόντριτς.

Η σύλληψη 16 οπαδών της Κροατίας ήταν το αποτέλεσμα των επεισοδίων που έγιναν στο Σαν Σίρο στο ματς με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η αστυνομία της Ιταλίας συνέλαβε 16 άτομα, που προκάλεσαν δύο προσωρινές διακοπές στο ματς, ενώ η Εθνική ομάδα της Κροατίας περιμένει την «καμπάνα» που αναμένεται να της επιβάλει η UEFA.

Πάντως, ο Νίκο Κόβατς ήταν καθησυχαστικός σχετικά με την τιμωρία που περιμένει να επιβληθεί στην ομάδα του, χωρίς όμως να κρύψει τον αποτροπιασμό του για όσα συνέβησαν στο ιταλικό γήπεδο.

inner

«Σίγουρα η Κροατία θα υποστεί κυρώσεις, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει αφαίρεση βαθμών», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και απολογήθηκε για την συμπεριφορά των φιλάθλων.

«Ζητώ συγνώμη απ’ όλους -ειδικά από τους Ιταλούς- για την συμπεριφορά των φιλάθλων μας. Ήμουν απογοητευμένος και αβοήθητος, δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Αν κάποιος έχει προβλήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσει εκτός γηπέδου. Δεν είναι η εικόνα της Κροατίας αυτή που φάνηκε. Οι Κροάτες είναι ειλικρινείς άνθρωποι, που σέβονται τα άλλα έθνη. Αυτή η συμπεριφορά δεν οδηγεί πουθενά».

Μόντριτς: «Είναι τρέλα»
Τον αποτροπιασμό του για όσα συνέβησαν εξέφρασε και ο Λούκα Μόντριτς. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε απ’ το γήπεδο στο πρώτο μισό του ματς λόγω τραυματισμού, όμως δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του για την συμπεριφορά των οπαδών.

«Συμβαίνουν πάντα τα ίδια και δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν. Είναι ντροπή να έχουμε τέτοιους φιλάθλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουν να συμπεριφέρονται έτσι. Είναι τρέλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x