Stoiximan Super League

«Πρώτη επιλογή ο Παναθηναϊκός»

Το αργότερο μέχρι την άνοιξη θα οριστικοποιηθεί το μέλλον του Αντρέας Ίβανσιτς, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο εκπρόσωπος του παίκτη: «Σε 6-8 εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα, πρώτη επιλογή του παίκτη είναι ο Παναθηναϊκός και με αυτόν θα συζητήσουμε πρώτα». Αμφίβολη η συμμετοχή του Εντόι στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Μάτος, Νίλσον, Καραγκούνης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παπαδόπουλος, ερωτηματικό η απόφαση του Ζοσέ Πεσέιρο. «Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο Μανούτσο Γκονσάλβες μετά το Κόπα Αφρικα θα έρθει στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Παναθηναϊκού», δήλωσε στη «SportDay» ο ατζέντης του επιθετικού από την Ανγκόλα.

Το αργότερο μέχρι την άνοιξη θα οριστικοποιηθεί το μέλλον του Αντρέας Ίβανσιτς, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ: «Σε 6-8 εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα, πρώτη επιλογή του παίκτη είναι ο Παναθηναϊκός και με αυτόν θα συζητήσουμε πρώτα». Αμφίβολη η συμμετοχή του Εντόι στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Μάτος, Νίλσον, Καραγκούνης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παπαδόπουλος, ερωτηματικό η απόφαση του Ζοσέ Πεσέιρο. «Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο Μανούτσο Γκονσάλβες μετά το Κόπα Αφρικα θα έρθει στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Παναθηναϊκού», δήλωσε στη «SportDay» ο ατζέντης του επιθετικού από την Ανγκόλα.

«Πριν το Euro η απόφαση»

Στο τέλος της τρέχουσας περιόδου(Ιούνιο του 2009) ολοκληρώνεται ο διετής δανεισμός του Αντρέα Ίβανσιτς στον Παναθηναϊκό από τη Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί φέρεται να επιθυμούν την παραχώρησή του το καλοκαίρι, αλλά με ένα σεβαστό ποσό, που προς το παρόν παραμένει άγνωστο. Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, θέλουν να κάνουν τον παίκτη δικό τους και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη (Γκέοργκ Στανγκάσιγκερ) στη «SportDay», το «τριφύλλι» θα έχει τον πρώτο λόγο. Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι το μέλλον του 24χρονου θα κριθεί τον Απρίλιο, δηλαδή πριν τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάιντς Χοκχάουζερ:

«Ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το μέλλον του Ιβανσιτς. Δεν είχα κάποιο ραντεβού με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ούτε έχω προγραμματίσει κάτι. Περιμένω ειδοποίηση και πιστεύω ότι σε 6-8 εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Υπάρχουν ομάδες που παρακολουθούν τον Ιβανσιτς, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Πάντα πρώτη επιλογή του παίκτη είναι ο Παναθηναϊκός και με αυτόν θα συζητήσουμε πρώτα».

Σε ερώτηση της «SportDay», αν γνωρίζει το ποσό που θα απαιτήσει η Σάλτσμπουργκ για να παραχωρήσει τον παίκτη, απάντησε: «Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση. Πριν γίνει βέβαια το ραντεβού με τον Παναθηναϊκό, θα γνωρίζουμε τις απαιτήσεις της Σάλτσμπουργκ».

Αμφίβολος ο Εντόι, επιστρέφει ο Μάτος

Με ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναικού ο Νταμέ Εντόι. Η ακριβής κατάσταση του Σενεγαλέζου επιθετικού θα διαπιστωθεί σήμερα, ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τούμπας είναι αμφίβολη. Το άσχημο για τον Πεσέιρο στην παρούσα φάση είναι ότι ο Ποστίγκα ταλαιπωρείται από ένα πρήξιμο, ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού για τον Παπαδόπουλο. Ο 26χρονος επιθετικός ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα, μετά από υπόδειξη του τεχνικού επιτελείου και σήμερα (η προπόνηση είναι στις 16:30) θα φανεί αν θα ενσωματωθεί και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα ή θα τεθεί οριστικά εκτός για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στα θετικά της χθεσινής ημέρας ήταν η παρουσία του Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του κυριακάτικου ντέρμπι, κάτι που θα συμβεί και με τον Μίκαελ Νίλσον, που ξεπέρασε την ίωση. Οριστικά απόντες από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι Φύσσας, Ρομέρο και φυσικά ο Τζόζεφ Ενακαρίρε.

«Παίκτης του ΠΑΟ ο Μανούτσο»

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα γραφής του Μανούτσο Γκονσάλβες με την εθνική Ανγκόλας στο Κόπα Άφρικα, αφού σημείωσε ένα όμορφο γκολ κόντρα στη Νότιο Αφρική του Νασίφ Μόρις. Σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του, ο 24χρονος φορ αμέσως μετά τη διοργάνωση θα έρθει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως τηρεί στάση αναμονής. Οι λόγοι που το «τριφύλλι» είναι επιφυλακτικό είναι δύο, πρώτον η πληθώρα επιθετικών(ήρθε ο Ποστίγκα, δεν πωλήθηκε ο Μάντζιος)και δεύτερον το γεγονός ότι δεν υπάρχει κενή θέση ξένου(ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται τη λύση του συμβολαίου με τον Ενακαρίρε, αλλά ακόμη δεν τα έχουν βρει).

Ο Αχμάντ Σαφί Ισμαΐλ Σιντάτ, που έχει πάρει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή τις τελευταίες εβδομάδες, δήλωσε χθες στη «SportDay»: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε συμφωνήσει σε όλα. Έπειτα από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων, βρήκαμε τη φόρμουλα για τον δανεισμό του παίκτη στον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον πελάτη μου, ο οποίος όπως γνωρίζετε δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρουμε ότι υπάρχει και ένα πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων στον Παναθηναϊκό, αλλά έχω πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι θα βρεθεί λύση και ο Μανούτσο θα έρθει κανονικά στον Παναθηναϊκό. Είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού αν θα δεχτεί ή όχι τον παίκτη. Η συμφωνία υπάρχει και δεν έχω καμία ενημέρωση ότι θα ακυρωθεί. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο Μανούτσο Γκονσάλβες μετά το Κόπα Αφρικα θα έρθει στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Παναθηναϊκού».

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x