Stoiximan Super League

Θεραπεία ο Λεντέσμα

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος έκανε θεραπεία στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας. Ο «λύκος» ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού γόνατος. Ατομικό έκανε ο Φερνάντο Μπελούτσι, σε γυμναστήριο και γήπεδο. Ατομικό ακολούθησε και ο Ντιντιέ Ντομί, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξής του στην ομάδα.

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος έκανε θεραπεία στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας. Ο «λύκος» ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού γόνατος. Ατομικό έκανε ο Φερνάντο Μπελούτσι, σε γυμναστήριο και γήπεδο. O Aργεντινός μέσος πιθανότατα θα προλάβει τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ η συμμετοχή του Λούα Λούα θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Ατομικό ακολούθησε και ο Ντιντιέ Ντομί, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξής του στην ομάδα.

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης θα κάνει τις επόμενες δέκα μέρες ο Κωνσταντίνου, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη. Να σημειώσουμε ότι από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς. Επόμενο ραντεβού των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη στις 12:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x