Stoiximan Super League

«Όχι άλλες απώλειες»

Αποφασισμένος να στείλει μήνυμα και με εμφανή την απογοήτευση του για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε στο Ρέντη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης. «Είναι ανεπίτρεπτη η εικόνα που παρουσιάσατε στο ματς με την Καλαμαριά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα», τόνισε στους τρεις αρχηγούς των Πειραιωτών (Τζόρτζεβιτς, Νικοπολίδη, Στολτίδη), ο ισχυρός άνδρας της ομάδας. Σε σύστημα 4-3-3 με Μπελούτσι, Λεντέσμα και Γκαλέτι στο αρχικό σχήμα έχει κατασταλάξει ο Τάκης Λεμονής για το ματς με τον Πανιώνιο. Εκτός πλάνων ο η σημερινή, αφού συμπληρώνονται 27 χρόνια από την τραγωδία της «Θύρας 7».

Αποφασισμένος να στείλει μήνυμα και με εμφανή την απογοήτευση του για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε στο Ρέντη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης. «Είναι ανεπίτρεπτη η εικόνα που παρουσιάσατε στο ματς με την Καλαμαριά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα», τόνισε στους τρεις αρχηγούς των Πειραιωτών (Τζόρτζεβιτς, Νικοπολίδη, Στολτίδη), ο ισχυρός άνδρας της ομάδας. Σε σύστημα 4-3-3 με Μπελούτσι, Λεντέσμα και Γκαλέτι στο αρχικό σχήμα έχει κατασταλάξει ο Τάκης Λεμονής για το ματς με τον Πανιώνιο. Εκτός πλάνων ο Λούα Λούα. Ημέρα μνήμης η σημερινή, αφού συμπληρώνονται 27 χρόνια από την τραγωδία της «Θύρας 7».

Προεδρικό «παρών» στο Ρέντη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη λίγο πριν από την προπόνηση της Παρασκευής. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά είχε αρχικά συνάντηση με τον Τάκη Λεμονή και τον Ίλια Ίβιτς και συζήτησαν για την αγωνιστική πρόοδο του τμήματος και την πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εν συνεχεία είχε συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς του Ολυμπιακού, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδη και Νικοπολίδη. Τους γνωστοποίησε την απογοήτευση του από τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας και έστειλε μήνυμα μέσω εκείνων και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε:

«Εμφανίσεις όπως αυτές με την Καλαμαριά δεν είναι αποδεκτές για την ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο της ομάδας. Η εικόνα που παρουσιάσατε στο ματς με την Καλαμαριά ήταν ανεπίτρεπτη. Δεν μπορεί να συνεχιστούν άλλο τέτοιες εμφανίσεις. Πλέον, είναι μικρά τα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τις συναντήσεις του προέδρου της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη με Λεμονή, Ίβιτς και αρχηγούς. "Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π κ. Σωκράτης Κόκκαλης και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόκκαλης, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς και τον προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή και συζήτησαν τρέχοντα θέματα που αφορούν στην λειτουργία της ομάδας.

Ακολούθως πραγματοποίησαν, ενόψει της τελικής ευθείας στην οποία μπαίνει η αγωνιστική σαιζόν που διανύουμε, συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Αντώνη Νικοπολίδη και Ιεροκλή Στολτίδη,( παρουσία και των κ.κ. Ίβιτς και Λεμονή), κατά την οποία τονίστηκε η σημασία που έχει για την ομάδα η επίτευξη όλων των στόχων που έχει θέσει".


Με 4-3-3 και Μπελούτσι

Ο Τάκης Λεμονής έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στον Πανιώνιο και σε σύστημα 4-3-3. Δεν αποτελεί είδηση ότι κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης. Από κει και πέρα, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Άντζας και Ζεβλάκοφ. Το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Πάντος και το δεξιό ο Τοροσίδης. Αυτή θα είναι εκτός απρόοπτου η σύνθεση της άμυνας. Στο κέντρο ο Ολυμπιακός θα έχει τους Μπελούτσι, Στολτίδη και Λεντέσμα (αμυντικό χαφ).

Μπροστά θα αγωνιστούν Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς και Γκαλέτι, ο οποίος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά την απουσία στο ματς με την Καλαμαριά, παιχνίδι στο οποίο εξέτισε την ποινή του, λόγω συμπλήρωσης καρτών. Στην αποστολή για το ματς θα συμπεριληφθούν επίσης οι Σηφάκης, Παπαδόπουλος, Μενδρινός, Κατσικογιάννης, Νούνιες, Σίσιτς και Μήτρογλου. Δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί ο Λεονάρντο, κάτι που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο Έλληνας τεχνικός.

Να δείξει ότι μπορεί εκτός

Η νίκη επί του Πανιωνίου την Κυριακή θα έχει διπλό κέρδος για τον Ολυμπιακό. Εκτός από το βαθμολογικό θα είναι και το ψυχολογικό, αφού θα επανέλθει στις εκτός έδρας επιτυχίες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρνητική συγκομιδή μέχρι τώρα, με 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Τελευταία νίκη μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» για την ομάδα του Πειραιά ήταν το 1-0 με το οποίο είχαν επικρατήσει του ΟΦΗ στο «Παγκρήτιο» στις 20 Ιανουαρίου.

Τα εισιτήρια με Εργοτέλη

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του αγώνα της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/02/2008 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, www.olympiacos.org, με την χρήση πιστωτικής κάρτας. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο εισιτήρια. Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα επανδρωμένα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, αποκλειστικά με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

§ Σάββατο 09/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 15:00
§ Δευτέρα 11/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
§ Τρίτη 12/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
§ Τετάρτη 13/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
§ Πέμπτη 14/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
§ Παρασκευή 15/02, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
§ Σάββατο 16/02, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως 2 εισιτήρια με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και την καταχώρηση των στοιχείων, καθόσον τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Τέλος, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω του site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τους σταθμούς αυτόματης παραλαβής (delivery boxes) που υπάρχουν έξω από τις θύρες 7, 17 και 20, με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας, με την οποία έγινε η χρέωση, από την Δευτέρα 11/02 και καθ’ όλο το 24ωρο.

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €

Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x