Stoiximan Super League

«Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος όπως παίζουμε»

Τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, έτσι όπως παίζουμε. Αυτό θα το δουν πως θα λυθεί παίκτες και προπονητής», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε στην ΠΕΚ και το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. «Το σημαντικό είναι να υπάρχει ενότητα στα τμήματα μας, κάτι που δεν παρατηρείται στον Παναθηναϊκό». Ο παράγοντας των «ερυθρολεύκων» μίλησε για την ελληνική διαιτησία και αποκάλυψε το όνειρο του για τον Ολυμπιακό. "Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγε", είπε για τον Ριβάλντο. "Όχι άλλες απώλειες", το του προέδρου της ομάδας, Σωκράτη Κόκκαλη προς τους παίκτες.

Τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, έτσι όπως παίζουμε. Αυτό θα το δουν πως θα λυθεί παίκτες και προπονητής», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε στην ΠΕΚ και το κλίμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. «Το σημαντικό είναι να υπάρχει ενότητα στα τμήματα μας, κάτι που δεν παρατηρείται στον Παναθηναϊκό». Ο παράγοντας των «ερυθρολεύκων» μίλησε για την ελληνική διαιτησία και αποκάλυψε το όνειρο του για τον Ολυμπιακό. "Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγε", είπε για τον Ριβάλντο. "Όχι άλλες απώλειες", το μήνυμα του προέδρου της ομάδας, Σωκράτη Κόκκαλη προς τους παίκτες.

Αναλυτικά ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε:

Για το φανατισμό των ελληνικών γηπέδων: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογο που έχει σκοπό να ομορφύνει την ζωή μας. Στο γήπεδο πάμε για να περάσουμε καλά. Ο φανατισμός υπάρχει παντού. Ακόμα και στην εκκλησία υπάρχει φανατισμός. Δεν αισθάνομαι ευχάριστα όταν αποδοκιμάζομαι. Αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μια αντίδραση του όχλου που θα είχε στόχο τον οποιοδήποτε».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις: «Ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζε μια ανεξήγητη δυσκολία στα εκτός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό άλλαξε φέτος με τα διπλά που έγιναν. Κανένας βέβαια δεν είναι ευχαριστημένος για το πώς παίζει η ομάδα μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι κάτι που θα το δουν οι παίκτες με τον προπονητή. Μετά την ήττα από την Καλαμαριά στενοχωρηθήκαμε».

Για ΠΕΚ και Παναθηναϊκό: «Μου είναι αδιάφορη η συγκεκριμένη κίνηση. Είναι εσωτερικό θέμα του Παναθηναϊκού. Ότι κι να λένε περί συμφωνίας μου με τον Βαρδινογιάννη, δεν με απασχολεί. Εγώ δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Για εμάς είναι σημαντικό να υπάρχει ενότητα στα τμήματα μας, κάτι που είναι εμφανές ότι έχει διαρραγεί στον Παναθηναϊκό, όπως έγινε με την κίνηση της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης. Εύχομαι να είναι ενωμένος ο Παναθηναϊκός για να μπορεί να προσφέρει περισσότερα στον ελληνικό αθλητισμό με αφορμή και τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του».

Για το στόχο της Σούπερ Λίγκας: «Στο ποδόσφαιρο συντελείται τα τελευταία χρόνια μια αλλαγή φρουράς. Βλέπουμε νέους ανθρώπους στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τον κ. Τσακίρη στον Πανιώνιο, τον κ. Σπανό στον Ατρόμητο, τον κ. Πηλαδάκη στην Λάρισα, τον κ. Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ, κ.α. Το κλίμα του γηπέδου ήταν αντιαισθητικό. Δεν ήταν ο φόβος των επεισοδίων που απέτρεπε τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Αυτό φέτος βλέπουμε ότι έχει αλλάξει. Αυτός είναι ο στόχος των 40δων του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει σε οποιαδήποτε διοργάνωση συμμετέχει και είτε είναι αυτή βόλεϊ, μπάσκετ ή ιστιοπλοΐας. Αυτό την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες. Ωστόσο, το να είναι μέσα και στους τρεις στόχους (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ) είναι δύσκολο. Οι παίκτες δίνουν πλέον 65-70 παιχνίδια τον χρόνο».

Για το όνειρο του: «Δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι επειδή ο Ολυμπιακός παίρνει συνέχεια το πρωτάθλημα αυτό είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι καλύτερος και να κερδίζει εάν είναι καλύτερος. Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλύτερος από τις άλλες ομάδες. Είναι η μόνη ομάδα που έχει δικό της γήπεδο, δικό της μουσείο και είναι ενωτικό σωματείο. Αυτό που θέλω είναι ο Ολυμπιακός όταν θα συμπληρώνει τα 100 χρόνια ύπαρξης του, να είναι σε θέση να μην εξαρτάται από κανέναν. Δεν ανήκει ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένεια μου, αλλά στον κόσμο του».

Για τον Ριβάλντο: «Εγώ συμφωνώ με τον Ριβάλντο που είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα χωρίς εκείνον. Μου άρεσε ο τρόπος που αγωνιζόταν ο Ριβάλντο, ο τρόπος που αγωνίζεται και θα συνεχίσει να μου αρέσει με τον τρόπο που αγωνίζεται. Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο έφυγε».

Για την διαιτησία: «Πιστεύω ότι οι διαιτητές είναι αθλητές και θα κάνουν και εκείνοι λάθη. Είναι λογικό. Εάν κάποιος δεν έχει παίξει διαιτητής δεν ξέρει πόσο δύσκολο, απαιτητικό και μεγάλο αίσθημα ευθύνης είναι. Ωστόσο, όλοι πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και έτσι και οι διαιτητές. Πρέπει να έχουμε καλύτερους διαιτητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x