Stoiximan Super League

Ελευθεράκης: «Χάρηκα για τον Νίνη»

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, Κώστας Ελευθεράκης, μίλησε στον SuperΣπορ FM 94.6 και στους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Σωτήρη Ταμπάκο για το γκολ που πέτυχε χθες ο Σωτήρης Νίνης στο παιχνίδι της Εθνικής, με το οποίο έγινε και έσπασε το δικό του ρεκόρ.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, Κώστας Ελευθεράκης, μίλησε στον SuperΣπορ FM 94.6 και στους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Σωτήρη Ταμπάκο για το γκολ που πέτυχε χθες ο Σωτήρης Νίνης στο παιχνίδι της Εθνικής, με το οποίο έγινε ο νεότερος παίκτης που σκοράρει με το εθνόσημο και έσπασε το δικό του ρεκόρ.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλα τα ρεκόρ καταρρίπτονται. Ειλικρινά, μου έδωσε μεγάλη χαρά που συνέβη κάτι τέτοιο. Μέσα από την ψυχή μου σας το λέω. Ο Νίνης από πέρυσι κολύμπησε στα βαθιά, όταν άρχισε να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Πιστεύω ότι έπρεπε να διαχειριστούν καλύτερα την περίπτωσή του και να τον προφυλάξουν περισσότερο. Τον φόρτωσαν ξαφνικά με πολλά παιχνίδια. Έπαιξε και σε ορισμένα που θα μπορούσε να ξεκινήσει από τον πάγκο. Αυτό συνέβη για να ξεχαστούν τα εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα. Η γνώμη μου είναι ότι μιλάμε για ένα ταλαντούχο παιδί που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του χαραχτήρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Όσο για τη συμβουλή που θα έδινε στον 18χρονο άσο, τόνισε: «Σίγουρα, όταν αγωνιζόμουν εγώ ήταν άλλες εποχές, διαφορετικές. Ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες έπαιζαν 40 παιχνίδια, εγώ αγωνιζόμουν σε όλες τις Εθνικές και έπαιζα 60. Το πάθος μου αυτό ήταν το μεγάλο μου λάθος. Έφτασα σε ένα σημείο να βλέπω το χορτάρι και να μην έχω την ίδια διάθεση να μπω να παίξω. Τώρα πια το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό. Νομίζω ότι ο «μικρός» πρέπει να ωριμάσει και να κάνει σωστή διαχείριση του εαυτού του. Για να μην υπάρξει κάποια στιγμή κορεσμός. Εξαρτάται, βέβαια, από εκεί και πέρα και από την εκάστοτε ομάδα που θα ανήκει το πώς θα τον χρησιμοποιήσει».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του: «Οι συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης είχαν φτάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Βρέθηκα για 15 μέρες εκεί και είχαμε φτάσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τα έχουμε βρει σε όλα και να έχουμε διαλέξει μέχρι με το σπίτι που θα έμενα. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα του Παναθηναϊκού. Μου έμεινε κάποια πικρία που δεν έγινε τότε η μεταγραφή. Γιατί ενώ στην Ελλάδα ήμουν από τους προνομιούχους, ήθελα να δοκιμάσω στο εξωτερικό να δω τι θα καταφέρω. Θα έφτανα σε μεγαλύτερο επίπεδο και εγώ και το ελληνικό ποδόσφαιρο . Όπως και να έχει, από εκεί και πέρα συνέχισα, πέρασα πάρα πολύ καλά κα ήμουν ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό».

Επιμέλεια: Σταύρος Χαϊταντόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x