Stoiximan Super League

Οριστικά η Ανόρθωση αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η Ανόρθωση θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η «Μεγάλη Κυρία» γνώρισε την ήττα με 3-1 απ’ τη Ραπίντ στη Βιέννη, όμως κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-0 του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με αποτέλεσμα να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Ο Λαμπάν στο 13΄ άνοιξε το σκορ για την κυπριακή ομάδα, ο Χόφερ στο 22΄ έκανε το 1-1, ενώ ο Μαϊερχόφερ με δύο προσωπικά του τέρματα στο 63΄ και στο 67΄ έγραψε το τελικό 3-1.

Η Ανόρθωση θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η «Μεγάλη Κυρία» γνώρισε την ήττα με 3-1 απ’ τη Ραπίντ στη Βιέννη, όμως κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-0 του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με αποτέλεσμα να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Ο Λαμπάν στο 13΄ άνοιξε το σκορ για την κυπριακή ομάδα, ο Χόφερ στο 22΄ έκανε το 1-1, ενώ ο Μαϊερχόφερ με δύο προσωπικά του τέρματα στο 63΄ και στο 67΄ έγραψε το τελικό 3-1. Tην αναμέτρηση παρακολούθησε από τις θέσεις των επισήμων και ο Βραζιλιάνος μέσος Σάβιο, ο οποίος έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την Ανόρθωση.

ΡΑΠΙΝΤ: Κοχ, Τόκιτς, Πατόκα, Χάικινεν, Μάιερχόφερ, Χόφμαν, Κάτσερ, Κάβλακ (65' Γέλαβικ), Χόφερ, Ντόμπερ (34' Θονχόφερ), Μπόσκοβιτς (56' Ντράζαν).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μπεκιάι, Δέλλας (59' Τικίνιο), Κατσαβάκης, Οτσόκολιτς, Λειβακαμπέσι (46' Σαμάρας), Κωνσταντίνου, Ντοπρασίνοβιτς, Λαμπάν, Σκοπελίτης, Μπαρτόν (46' Νικολάου), Σόσιν.

Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x