Stoiximan Super League

Ανασκευάστηκαν οι καταθέσεις

Στο πρώτο Τριμελές Εφετείο Αθηνών συνεχίστηκε τη Δευτέρα (15/9) η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου, με δύο από τους τρεις μάρτυρες να αλλάζουν τις αρχικές τους καταθέσεις, ενώ ένας απ’ αυτούς ανέφερε ότι δέχεται τηλεφωνικές απειλές. Ένας μάρτυρας, οπαδός του Παναθηναϊκού, είχε αναφέρει ότι είχε ακούσει κάποια ονόματα οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος στα επεισόδια, αλλά τελικά ισχυρίστηκε ότι αυτά τα άτομα δεν ήταν εκεί.

Στο πρώτο Τριμελές Εφετείο Αθηνών συνεχίστηκε τη Δευτέρα (15/9) η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου, με δύο από τους τρεις μάρτυρες να αλλάζουν τις αρχικές τους καταθέσεις, ενώ ένας απ’ αυτούς ανέφερε ότι δέχεται τηλεφωνικές απειλές. Ένας μάρτυρας, οπαδός του Παναθηναϊκού, είχε αναφέρει ότι είχε ακούσει κάποια ονόματα οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος στα επεισόδια, αλλά τελικά ισχυρίστηκε ότι αυτά τα άτομα δεν ήταν εκεί. Διαφορετική κατάθεση από την αρχική έδωσε και ο δεύτερος μάρτυρας, πέφτοντας σε αντιφάσεις, προκαλώντας έτσι την αντίδραση του δικαστηρίου και πλέον η υπεράσπιση σκέφτεται να υποβάλει αίτημα αναγνώρισης της αρχικής κατάθεσης.

Τη Δευτέρα (15/9) κατέθεσαν συνολικά επτά οπαδοί του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων ήταν η πρώην σύντροφος και ένας φίλος του θύματος, ο οποίος γνώριζε έναν από τους κατηγορούμενος. Την αρχική του κατάθεση ανασκεύασε και ο μοναδικός οπαδός του Ολυμπιακού που εξετάστηκε από την ανακρίτρια, υποστηρίζοντας ότι ήταν στην Παιανία και μετέφερε έναν τραυματία στο νοσοκομείο, ενώ στην πρώτη του κατάθεση είχε αναφέρει ότι ήταν στο νοσοκομείο, μεταφέροντας ένα φίλο του που είχε χτυπήσει. Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη (24/9) και την Πέμπτη (29/9).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x