Stoiximan Super League

Μουρίνιο: «Περάσαμε δύσκολα, αλλά αξίζαμε τη νίκη»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Ίντερ, τον χαρακτήρα και την απόδοση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Ίντερ, τον χαρακτήρα και την απόδοση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού.

«Πήραμε την ουσία, που είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά παίξαμε ένα ματς στο στυλ που πρέπει να παίζει μία ομάδα στο Champions League, μακριά από την έδρα της. Δεν είχαμε εύκολο έργο, αλλά οι παίκτες μου είχαν τον απαιτούμενο χαρακτήρα για να παίξουν για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τη νοοτροπία μιας ομάδας, αλλά σήμερα περάσαμε ένα μήνυμα. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές στην επανάληψη, αλλά πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη. Τα τελευταία δύο χρόνια η Ίντερ είχε χάσει στην πρεμιέρα και είπα στους παίκτες πριν από τον αγώνα πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και πως αν δεν παίξουμε τουλάχιστον με σκοπό τη νίκη, δεν θα έχουμε θέση στη διοργάνωση αυτή. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη δουλειά των παικτών μου στο γήπεδο», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παράλληλα, εξήρε την απόδοση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δημιουργού και των δύο τερμάτων της Ίντερ. «Συνεχάρην τον Ιμπραΐμοβιτς, γιατί οι πάσες του στα δύο γκολ ήταν εξαιρετικές. Ένας παίκτης της κλάσης του δεν χρειάζεται να σκοράρει για να είναι καθοριστική η συμβολή του στην ομάδα. Πάντως, και η κίνηση του Αντριάνο στο δεύτερο γκολ στην πλάτη της άμυνας ήταν εξαιρετική».

Χαβιέ Ζανέτι: "Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα και με μία πολύ δυνατή ομάδα, κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας. Ο ΠΑΟ έχει πιθανότητες να περάσει και όλα είναι ανοιχτά, αφού πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του ομίλου. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Νομίζω, όμως, πως με αυτή τη νίκη, μπήκαμε μπροστά. Ελπίζω να βελτιωθεί η ομάδα μου, να κερδίσουμε όλους τους αγώνες και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση".

Αντριάνο: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναέπαιξα σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχαριστώ τον Ιμπραΐμοβιτς για την πάσα που μου έβγαλε στο δεύτερο γκολ. Ο Ζλάταν είναι ένας πολύ καλός φίλος. Το γκολ που σημείωσα ήταν ένα 'δώρο' για μένα και το βασικό στοιχείο της νίκης ήταν πως ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού".

Πατρίκ Βιεϊρά: "Είμαστε ικανοποιημένοι που περάσαμε από μια δύσκολη έδρα. Οι οπαδοί ήταν, πραγματικά, εντυπωσιακοί και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα τους, η οποία, σε αρκετές στιγμές, μας πίεσε. Χαιρόμαστε που ξεκινήσαμε θετικά τη φετινή μας "περιπέτεια" στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟ έχει ελπίδες να πάρει την πρόκριση, αρκεί οι παίκτες του να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους και να αποκτήσουν ανάλογη αυτοπεποίθηση με αυτή που έχουμε εμείς. Όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο. Στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ, κάτι το οποίο δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη νίκη μας".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x