Stoiximan Super League

Σταθάκος: «Πώς να δώσει μάχη η ΑΕΚ;»

Βολές κατά των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ εξαπέλυσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταθάκος, μέλος της «Ένωσης 1924», τονίζοντας τα λάθη που έγιναν στα 4,5 χρόνια που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του συλλόγου.

Βολές κατά των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ εξαπέλυσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταθάκος, μέλος της «Ένωσης 1924», τονίζοντας τα λάθη που έγιναν στα 4,5 χρόνια που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του συλλόγου.

«Έχουμε μία διοίκηση που έχει την απίστευτη στήριξη του κόσμου, που την κάνει ισχυρή από όλες τις απόψεις. Αυτή η διοίκηση πρέπει να πει ολοκληρωμένα το εξής απλό: γιατί η ΑΕΚ ενώ έχει οικόπεδο δικό της, δεν έχει γήπεδο, γιατί ενώ είπε πως θα φτιάξει ακαδημίες δεν έχει φτιάξει τίποτα, γιατί ενώ επί πέντε χρόνια έβαζε χρήματα τώρα φτάνει να μας λέει τρεις το λάδι και τρεις στο ξύδι. Γιατί πέρυσι ενώ η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα πήγε σε έναν τραγέλαφο που πλήγωσε και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο; Ποιος τους είπε να πάνε με τον κύριο Σουφλία και να πουν πως προχωρά το γήπεδο παραμονές εκλογών; Στρογγυλοκάθισαν σε μία καρέκλα και δεν άκουσαν κανέναν. Από μία στιγμή και μετά οι κύριοι αυτοί αισθάνθηκαν πολύ ισχυροί. Γιατί ασχολήθηκαν με ζητήματα βίας και παρίσταναν τους εισαγγελείς; Ανοίγοντας μέτωπο με τον καθέναν αποδυνάμωσαν την ΑΕΚ. Γιατί ήρθαν 60 παίκτες εκ των οποίων πολλοί δεν θα έπρεπε να περνούν ούτε έξω από το γήπεδο;», τόνισε και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι σε μία μπερδεμένη κατάσταση. Από τη μία λένε ‘βάζω χρήματα’ και την άλλη ‘φεύγω’. Ποια μάχη να δώσεις όταν ο στρατηγός φεύγει πρώτος. Η ΑΕΚ έχει μανία να τρώει τα παιδιά της. Είναι η σειρά του Μανωλά».

Όσο για το τι πρέπει να γίνει στο εξής και υπό τις παρούσες συνθήκες, ανέφερε: «Χρειάζονται καθαροί όροι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Ήρθε ο κύριος Μελισσανίδης και είπε να βάλει χρήματα και είπαν ‘όχι, δεν έχουμε ανάγκη από χρήματα’. Αφού το είπαν, έπρεπε και να το αποδείξουν. Η ομάδα έχει έξοδα, αλλά έχει και έσοδα, και μάλιστα σημαντικά. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για την Ελλάδα».

Τέλος, αναφερόμενος στο ρόλο της «Ένωσης 1924», η οποία έχει σιγήσει εσχάτως, ο Νίκος Σταθάκος είπε: «Η ‘Ένωση 1924’ για μία περίοδο έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Ασκούσε κριτική, καμία φορά υπερβολική, αλλά υπηρέτησε και βοήθησε σε πολλά σημεία, που αφορούν το ποδόσφαιρο κι όχι το παραποδόσφαιρο. Αν βγει ένα συμβούλιο στις εκλογές που θα γίνουν στο τέλος του μήνα, το οποίο θα λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, θα εμπνεύσει και πάλι και θα βοηθήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x