Stoiximan Super League

Ανησυχία Βωβού για το γήπεδο

Η έντονη φημολογία ότι το ΣτΕ αποφάσισε την αναστολή των εργασιών στο κτιριακό συγκρότημα στον Βοτανικό, που περιλαμβάνει και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, προκάλεσε την ανησυχία των υπευθύνων της εταιρείας του Μπάμπη Βωβού, που έχει αναλάβει το έργο. Νομικοί σύμβουλοι της "Μπάμπης Βωβός «VOVr.AT» Διεθνής Τεχνική" επισκέφτηκαν τον Γραμματέα της Ολομέλειας του ΣτΕ, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει απόφαση.

Η έντονη φημολογία ότι το ΣτΕ αποφάσισε την αναστολή των εργασιών στο κτιριακό συγκρότημα στο Βοτανικό, που περιλαμβάνει και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, προκάλεσε την ανησυχία των υπευθύνων της εταιρείας του Μπάμπη Βωβού, που έχει αναλάβει το έργο. Νομικοί σύμβουλοι της "Μπάμπης Βωβός «VOVr.AT» Διεθνής Τεχνική" επισκέφτηκαν τον Γραμματέα της Ολομέλειας του ΣτΕ, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει απόφαση.

«Η Γραμματεία απάντησε ότι δεν υπάρχει απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση αυτή», επισημαίνει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της και δεσμεύεται να ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος.

Η εταιρεία, η μετοχή της οποίας κατέγραφε την Τετάρτη σημαντική πτώση, είχε υποβάλει υπόμνημα στην Επιτροπή Αναστολών της Ολομέλειας του ΣτΕ για συνέχιση του έργου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x