Stoiximan Super League

«Θα πάμε στη FIFA για τον Ντέιβιντ»

Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να διατηρήσει τον Ντέιβιντ στο δυναμικό της ή τουλάχιστον να αποζημιωθεί από την αποχώρησή του, είναι η Παλμέιρας. Πρωτοδίκως έχει αποδειχτεί ότι ο 21χρονος αμυντικός δεν δεσμευόταν με συμβόλαιο, με συνέπεια να μεταγραφεί ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό (ανακοίνωσε την απόκτησή του για 4,5 χρόνια), ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου της Βραζιλίας έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη και ισχυρίζονται πως ο παίκτης τούς ανήκει έως το 2010.

Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να διατηρήσει τον Ντέιβιντ στο δυναμικό της ή τουλάχιστον να αποζημιωθεί από την αποχώρησή του, είναι η Παλμέιρας. Πρωτοδίκως έχει αποδειχτεί πως ο 21χρονος αμυντικός δεν δεσμευόταν με συμβόλαιο, με συνέπεια να μεταγραφεί ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό (ανακοίνωσε την απόκτησή του για 4,5 χρόνια), ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου της Βραζιλίας έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη και ισχυρίζονται πως ο παίκτης τούς ανήκει έως το 2010.

«Περιμένουμε την απόφαση αύριο. Επιμένουμε πως ο Ντέιβιντ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Παλμέιρας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο για την ώρα», δήλωσε ο Σέρζιο Σβάρτσμαν, νομικός εκπρόσωπος της «Τιμάο», και πρόσθεσε: «Αν η απόφαση δεν είναι υπέρ μας, θα πάμε στη FIFA και θα πούμε πως ο παίκτης είναι δικός μας».

Όπως αναφέρει η «Globoesporte», αν δικαιωθεί η Παλμέιρας ο Ντέιβιντ ή θα πρέπει να επιστρέψει στις τάξεις της ή θα πρέπει να καταβληθούν σε αυτή περίπου 10 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x