Stoiximan Super League

Μάλμε για Νίλσον

Την απόκτηση του Μίκαελ Νίλσον επιθυμούν οι συμπατριώτες του στη Μάλμε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του , ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού αποτελεί πρώτο στόχο για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις. Μάλιστα, θεωρούν πως ο 30χρονος άσος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «πράσινους» και προσπαθούν να έρθουν από τώρα σε συμφωνία μαζί του.

Την απόκτηση του Μίκαελ Νίλσον επιθυμούν οι συμπατριώτες του στη Μάλμε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σουηδικού Τύπου, ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού αποτελεί πρώτο στόχο για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις. Μάλιστα, θεωρούν πως ο 30χρονος άσος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «πράσινους» και προσπαθούν να έρθουν από τώρα σε συμφωνία μαζί του.

Όλα αυτά σε αντίθεση με την είδηση ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός των επόμενων ημερών, ο διεθνής αμυντικός θα συναντηθεί με τους διοικούντες το «τριφύλλι», για να ολοκληρωθεί το ζήτημα της παραμονής του.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x