Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Τίποτα δεν έχει κριθεί»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού και το αποτέλεσμα, αν εξαιρέσει ένα 15λεπτο στο πρώτο μέρος, δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το 2-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Hellas On Line.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού και το αποτέλεσμα, αν εξαιρέσει ένα 15λεπτο στο πρώτο μέρος, δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το 2-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Hellas On Line.

«Η πρόθεση μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είναι αλήθεια πως μας βάλανε γρήγορα τα δύο γκολ και αυτό οφείλεται σε δικά μας λάθη. Είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και ξέραμε πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Κάναμε το 2-1 και μετά ψάξαμε τη νίκη και όχι την ισοφάριση. Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Σήμερα κάναμε μόνο ένα άσχημο δεκαπεντάλεπτο. Δεχτήκαμε γρήγορα τα δύο γκολ αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε», είπε ο Ισπανός προπονητής.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τόνισε: «Το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς όπως ήρθε. Χάναμε με 2-0 αλλά δεν αξίζαμε αυτό το 2-0. Πλέον είμαστε φαβορί. Μας ξάφνιασε λίγο το γκολ και μας αποδιοργάνωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να ισοφαρίσουμε και είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε δύο γκολ εκτός έδρας».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κωστένογλου παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και δεν κατέθεσε τα όπλα για την πρόκριση. «Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή, πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες για τρίτο. Το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου μέρους μάς επηρέασε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο και πιστεύω πως αν ήμασταν συγκεντρωμένοι, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έχουν δώσει πολλά παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όσο και από την όλη τους αγωνιστική συμπεριφορά. Θα πάμε στον επαναληπτικό για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό. Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ελπίζουμε», δήλωσε ο 39χρονος προπονητής.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί είπε με τη σειρά του: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Κερδίζαμε 2-0 ήρθαμε 2-2. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά για να πάρουμε την πρόκριση στη ρεβάνς. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν μεγάλο κίνητρο να παίξουμε για την πόλη και για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x