Stoiximan Super League

Στην Μπρόντμπι ο Νίλσον!

Παίκτης της Μπρόντμπι θα είναι ο Μίκαελ Νίλσον. Ο Σουηδός άσος βρέθηκε στη Δανία, συμφώνησε σε όλα, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας. "Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω αυτή τη φανέλα", είπε ο παίκτης. Διαβάστε για τις μεταγραφικές εξελίξεις στο «τριφύλλι».

Παίκτης της Μπρόντμπι θα είναι ο Μίκαελ Νίλσον. Ο Σουηδός άσος βρέθηκε στη Δανία, συμφώνησε σε όλα, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας. "Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω αυτή τη φανέλα", είπε ο παίκτης. Διαβάστε για τις μεταγραφικές εξελίξεις στο «τριφύλλι».

Συνεχίζει στην Μπρόνμπι ο Νίλσον

Παίκτης της Μπρόντμπι για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Μίκαελ Νίλσον. Ο Σουηδός άσος πήγε στη Δανία, εκμεταλλευόμενος το ρεπό και αφού τα βρήκε σε όλα με την ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας, παίρνοντας το νούμερο 8.

«Η Μπρόντμπι είναι πολύ καλή ομάδα και σίγουρα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Φυσικά και γνώριζα για την ομάδα, εξαιτίας των πολλών Σουηδών ποδοσφαιριστών που διαθέτει και όλοι μου μίλησαν θετικά για τις εντυπώσεις τους από την ομάδα, το γήπεδο και τους οπαδούς. Μίλησα με τον Σάμουελ Χόλμεν όσο ήμασταν μαζί με την εθνική, αλλά και με τον φίλο μου Αντρέας Γιάκομπσον, ο οποίος παίζει εδώ και θεωρεί ότι είναι η καλύτερη ομάδα που αγωνίστηκε ποτέ», ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου αμυντικού αμέσως μετά τη συμφωνία και πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολο να περιγράψω τον εαυτό μου, αλλά έχω παίξει μπακ και μέσος. Αγωνίζομαι όπου θέλει ο προπονητής. Θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω τακτικά. Τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσω. Γνωρίζω πως η νέα μου ομάδα έχει από τους καλύτερους φιλάθλους της Σκανδιναβίας και καταπληκτικό στάδιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω αυτή τη φανέλα».

Από τη μεριά του, ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Άντερς Μπιέρεγκαρντ, είπε: «Διαθέτουμε μία δυνατή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και ταλέντο. Ο Νίλσον είναι παίκτης ο οποίος με την ποιότητά του μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο να πάει ακόμη πιο ψηλά και είμαι προφανώς χαρούμενος που τον αποκτήσαμε. Διαθέτει ένα εξαιρετικό βιογραφικό, με μεγάλη εμπειρία σε συλλόγους, στην εθνική ομάδα αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ».

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, οι «πράσινοι» ξεμένουν μόλις με ένα δεξί μπακ, τον Μπράις Μουν, κάτι που σημαίνει ότι θα κινηθούν σίγουρα για μεταγραφή στη θέση αυτή.

Μετά το Πάσχα στην Αργεντινή ο Αντωνίου

Τα ταξίδια του Κώστα Αντωνίου δεν έχουν σταματημό! Πιθανότατα, την Πέμπτη ο football manager του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στη χώρα μας, ολοκληρώνοντας τις επαφές με παράγοντες και μάνατζερ από Ιταλία και Βέλγιο (επαφές για Γιοβάνοβιτς). Όσα γράφτηκαν χθες για τον Παντοΐν της Αταλάντα δεν επιβεβαιώθηκαν. Οι «πράσινοι» αναζητούν περισσότερο παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις του χαφ, παρά του μπακ.

Πάντως, ο Αντωνίου δεν αναμένεται να μείνει για πολλές μέρες στη χώρα μας. Πιθανόν, μετά το Πάσχα να μεταβεί στην Αργεντινή για να κουβεντιάσει με τον Χουάν Ρότσα για τις περιπτώσεις παικτών που έχουν εντοπιστεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρακολουθήσει από κοντά και εκείνος ορισμένους από αυτούς και να διαπραγματευτεί (αν αποφασιστεί ότι θα γίνει κίνηση) για τον Μόουτσε της Μπόκα Τζούνιορς.

Οργή για την καθυστέρηση του ΥΠΕΧΩΔΕ

Άλλη μία μέρα πέρασε χωρίς να εκδοθεί η άδεια εκσκαφών και αντιστηρίξεων από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Στην ΠΑΕ είναι εξοργισμένοι με τη καθυστέρηση και μάλιστα δεν είναι βέβαιοι αν έχει ενημερωθεί ο υπουργός, Γιώργος Σουφλιάς. Σήμερα ίσως να υπάρξει επαφή μαζί του για να πληροφορηθούν το λόγο της καθυστέρησης, μια και προ 15 ημερών οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα και είχαν τη διαβεβαίωση ότι από μέρα σε μέρα θα έβγαινε. Η επιθυμία των διοικούντων είναι να εκδοθεί η άδεια σύντομα, προκειμένου να μπουν οι μπουλντόζες στο εργοτάξιο πριν το Πάσχα και προτού ανακοινωθεί η οριστική απόφαση του ΣτΕ.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x