Stoiximan Super League

Τζίγκερ: «Στηρίζω τον Πατέρα»

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, με δήλωσή του, ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Νίκο Πατέρα και πρόσθεσε: «Απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου. Το να εκφράζονται αξιολογήσεις και προσωπικές τοποθετήσεις για τα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού μέσω των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων, είναι κάτι που εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει και το θεωρώ αδόκιμο, άκαιρο και άστοχο». .

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, με δήλωσή του, ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Νίκο Πατέρα και πρόσθεσε: «Απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου. Το να εκφράζονται αξιολογήσεις και προσωπικές τοποθετήσεις για τα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού μέσω των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων, είναι κάτι που εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει και το θεωρώ αδόκιμο, άκαιρο και άστοχο». Στην Μπρόντμπι θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μίκαελ Νίλσον.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο «Τζίγκερ»

«Αναφορικά με την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:

Οι συναντήσεις μεταξύ των μεγαλομετόχων είναι κάτι υγιές και θεμιτό για κάθε οργανισμό, εταιρεία ομάδα και δεν πρέπει να προκαλούν θεωρίες συνομωσίας.

Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει τεθεί θέμα αλλαγής Προέδρου– ο Νίκος Πατέρας απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου

Όλοι μας έχουμε προσφέρει και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στον Παναθηναϊκό στο μέτρο των δυνατοτήτων και της προσωπικής μας εμπλοκής - το να εκφράζονται αξιολογήσεις και προσωπικές τοποθετήσεις για τα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού μέσω των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων είναι κάτι που εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει και το θεωρώ αδόκιμο, άκαιρο και άστοχο.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x