Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Ζητώ συγγνώμη»

Δυσαρεστημένος με την εμφάνιση του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μέσω δηλώσεων του μετά τη νίκη της Λάρισας με 1-0 στο «Καραϊσκάκη». «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τα λέει όλα η απόδοσή μου. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της Λάρισας για την εμφάνισή μου. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Όσον αφορά τον "Τζόλε" τα έχω πει και στον ίδιο. Δεν θα υπάρξει τέτοιος παίκτης ξανά στον Ολυμπιακό. Οι μικροί του Ολυμπιακού έχουν δείξει καλά στοιχεία αλλά χρειάζεται δουλειά και υπομονή», δήλωσε ο 35χρονος μέσος.

Δυσαρεστημένος με την εμφάνιση του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μέσω δηλώσεων του μετά τη νίκη της Λάρισας με 1-0 στο «Καραϊσκάκη». «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τα λέει όλα η απόδοσή μου. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο της Λάρισας για την εμφάνισή μου. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Όσον αφορά τον "Τζόλε" τα έχω πει και στον ίδιο. Δεν θα υπάρξει τέτοιος παίκτης ξανά στον Ολυμπιακό. Οι μικροί του Ολυμπιακού έχουν δείξει καλά στοιχεία αλλά χρειάζεται δουλειά και υπομονή», δήλωσε ο 35χρονος μέσος.

Από την πλευρά του ο 17χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού, Κυριάκος Παπαδόπουλος έδειξε ευχαριστημένος που ξανά έπαιξε βασικός ύστερα από το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. «Ευτυχώς παίξαμε και πάλι αλλά δυστυχώς χάσαμε. Είναι σημαντικό που πήραμε ευκαιρίες και δείξαμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε», είπε αναφερόμενος στις ευκαιρίες που έδωσε ο Βαλβέρδε στους νεαρούς παίκτες των «ερυθρολεύκων» και για τη συνέχεια δήλωσε: «Τώρα έχουμε τον τελικό με την ΑΕΚ, όπου θέλουμε το Κύπελλο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x